-
Az a blog és a podcast exkluzivitása, nekünk ahhoz semmi közünk. Plusz maximum kérdéseket írhatnánk, válaszokat nem. De azokat meg angolul kéne megadni.
:offtopic:
On: Amúgy én sem vagyok odáig, mikor olvastam ezt. Minek belekeverni a szülőket megint?!
-
Ne ne ne, nem akarunk többé Lara szüleiről tudni semmit..... :(
off: sok blog postot eleve nem tehetünk ki lévén mi csak hivatalos dolgokat tehetünk ki ezért is van baloldalt alul egy TR blogra mutató link :)
Legközelebb hasonló lesz említést teszek fórumon! :)
-
A játékot is itt b@szták el. Lara relytésebbnek tűnik, ha nem tudunk róla mindent. De mit akarhatnak? Apuci megint keresett valamit, de nem találta meg és most Larán a sor? Vagy anyucit keresgéljük? Csak ne legyen nyálas családi sztori könyörgöm. :angry: :D
-
Kíváncsi vagyok, mikor jutunk el oda, hogy a nagyszüleit keresi. :p :D
Meg arra is, hogy hajlandóak-e változtatni a reakciók hatására, mert ez... Eh... :floet:
-
Stranger jól mondta úgy szeretjük Lárát, hogy egy kicsit rejtélyes nem biztos hogy elrontaná a karaktert ha mindent megtudnánk róla, de akkor már nem lenne olyan izgalmas.
-
A családi sztorit elsütötte a crystal... kétszer is.:floet:
-
Na mi van mááár ??? dolgoznak ezen egyáltalán??? nem hiszem... Hófehérkérol kb messze egy eve sincs jottek az elso hirek a film mar lassan kesz van, a TR3rol mar kb 3 eve vannak pletyok, es meg egy arva kepunk/infonk sincs rola... TR-en olyan szar emberek dolgoznak basszus h az vmi hihetetlen...
-
Már 2003 óta várunk rá... :privateeye::nut:De az éven tuti lesz valami, ebben 100%-ig biztos vagyok. :)
-
Idézet:
horus eredeti hozzászólása
Na mi van mááár ???
Erről namivanmar fórumtársunk jutott eszembe.. :D
Amúgy tényleg jöhetnének már hírek.. Hobbit decemberben fog kijönni és már most, 1 évvel előtte kijött hozzá egy tartalmas előzetes... :rolleyes:
-
Ez a 2013 kiírás egy kicsit ijesztő de ha kell várok csak ne kapkodják el.