Én is nagyon csípem Kurtist! :) Sőt, talán a legjobb pályák Kurtisesek :)
Nyomtatási nézet
Én is nagyon csípem Kurtist! :) Sőt, talán a legjobb pályák Kurtisesek :)
és egyben a legjesztöbbek!!!!:o
én is kedvelem:D
én Horussal részben értek egyet.a Kurtissel való pályák kicsit unalmas..oké,tény h egy diliházban bolyongiunk,de..jah.félkész.és ez a baj.mert tuti,h többet tudtak vna kihozni belőle.magával az aoddal nkm a problémám,h fegyveres harcközben szökellve hátrál,de nyílt harcot sem vállalhatsz,mert akk tuti halál.
mind1,a tr1 óta messze a legjobbb.de igen Embere válogatja
Kurtissel játszani valami borzasztó volt,egyáltalán nem volt rá szükség.De a pályák ahol Kurtissel vagyunk nagyon jók ha Larával kellett volna menni.
Az AOD-ban a legzseniálisabb pályák az Archaeological Dig imádom:D és aTomb of the Ancients valami fantasztikus :D
Ez a resz miert nem jott Classic Xboxra ?
Jo lenne ha Crystal atportolna 360ra...
Én a duplapisztolyokat hiánylom benne. :|
Nekem a AOD a kedvencem. Pedig végigvittem az összes részt, a kiegészítőket kivéve. Mégis ez fogott meg a legjobban, ahogy már mondták előttem a hangulata és főleg a sztori miatt. Az AOD egyedi a sorozatban, teljesen mást hozott a klasszikus kincskutatós-tigrislövős sablontól. Félreértés ne essék, imádom a régebbi részeket is, de én örültem a változásnak :) Örülök annak is hogy Kurtist bevitték a történetbe, szerintem zseniális karakter. Kár hogy ilyen keveset tudtunk meg róla.
Valóban sok benne a bug, és a többihez képest nehéz az irányítás, de én ettől még végig tudtam vinni, és élveztem. Kurtis pedig jó pár kilóval nehezebb és jó pár centivel magasabb Laránál, ne várjon tőle senki dupla cukaharát hátraszaltóval. :)
Ha valakit érdekel egy rakás jó minőségű AOD fanart, az kattintson ide:
http://haluet.deviantart.com/
Sőt, még egy képregény is feltöltés alatt van itt, ami természetesen a sztori folytatását tárgyalja :)