Recuva nevű progi sztem jó lesz, elvileg ingyenes is. Persze annál hatékonyabb minél kevesebbet írtál a winchesterre törlés óta.
Nyomtatási nézet
Recuva nevű progi sztem jó lesz, elvileg ingyenes is. Persze annál hatékonyabb minél kevesebbet írtál a winchesterre törlés óta.
nagy fájlokba beleszólhat a fat/ntfs fájlrendszer ha ez az eset fennáll esetleg.
törölt fájlokat vissza lehet hozni. nekem régen még formázott dolgok is visszakerültek... bár a gyorsformázás egy törléssel ha felér ilyen szempontbol... talán valami Get data back nevü program volt. végigrágta az egész meghajtot és kiirta miket talált aztán lehetett másolni. bár ez jopár éve volt...
jövö hétvégén lehet meglesz az uj gép. jaj de nem várom a fos7et :\
Köszi skacok! Rendesek vagytok! :hug:
Azt írja ki hogy a fájl sérült, mármint kicsomagolás után, de meg időként kiírja hogy kevés a lapozófájl vagy mi és azt meg nvei a windows, de ezt csak akkor mikor farmozok ,
Értem mit akarsz írni de megvannak a fájlok amiket ki akarok csomagolni tehát nem a wincheszterrel van a probléma, hanem az a háttérmemória kicsi már, de lassan megoldódik, mert viszem aszervízbe jövőhéten belerakatni a nagyobb ramot (1 gigásat)
jajjj Caroline az adminok megesznek!!!:D
Növeld a lapozó fájl méretét. (Ha Win 7 -ed van akkor ott nem tudom hogyan, de leírom hogy kell XP -n, Win 7 -en se lehet túl eltérő.)
Start - Vezérlőpult - Rendszer - Speciális - Teljesítmény - Speciális - Virtuális memória (Módosítás) - Kiválasztod melyik partíción akarod módosítani - És ha egyéni méretet szeretnél, akkor (Leírom Nekem mi van beállítva) Kezdeti méret: 3862 MB - Maximális méret: 4990 MB.
Leokézod, utána alkalmazás, majd megint ok. És elvileg utána a rendszer újraindítást kér.