Nyomtatási nézet
Idézet: Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Roli nekem nagyobb mint a tiétek, de mindjárt majd megmutatom, milyen, és akkor látjátok. Idézet: Kacsa eredeti hozzászólása Iiigen? Majd valamelyik női tag meglesi mindkettőt.:clown: xDDDDDDDDDD
a felsoroltak (pl lusogameres) még mehetnek méretügyileg? (ami 72 magas vagy mennyi)
Idézet: horus eredeti hozzászólása xDDDDDDDDDD Imádom a mocskos fantáziátokat. :vlol: :D Na de hát ha nagyobb, akkor nagyobb, és meg is mutatom. :D
Idézet: namivanmar eredeti hozzászólása a felsoroltak (pl lusogameres) még mehetnek méretügyileg? (ami 72 magas vagy mennyi) Ahham! :D:)
Idézet: Kacsa eredeti hozzászólása Iiigen? Majd valamelyik női tag meglesi mindkettőt.:clown: majd én vállalkozok rá Cindy-vel!!!:D
Idézet: YzaaA eredeti hozzászólása majd én vállalkozok rá Cindy-vel!!!:D Cindyvel? na, majd kiváncsi vagyok, mit szól hozzá.:rolleyes:
Idézet: Kacsa eredeti hozzászólása Cindyvel? na, majd kiváncsi vagyok, mit szól hozzá.:rolleyes: hoppá tényleg meg sem kérdeztem:eek::p
khm nem a ti beszélgetésetekhez tartozik,de lassan,és biztosan egy feketelista fog készülni a kitiltottak listájából.
Idézet: Scoobykah eredeti hozzászólása khm nem a ti beszélgetésetekhez tartozik,de lassan,és biztosan egy feketelista fog készülni a kitiltottak listájából. off topicba nem azt írnak amit akarnak ?? :O
Idézet: tom croft eredeti hozzászólása off topicba nem azt írnak amit akarnak ?? :O NEM a mi beszélgetésünkhöz tartozik, direkt írta azt, tom croft.:)