3óra múlva sony szerintem megnézem, fuu holnap egész nap alszom XD
Nyomtatási nézet
3óra múlva sony szerintem megnézem, fuu holnap egész nap alszom XD
Sony NGP-t viszi az nem nagyon izgat...
Uborkásokat talán még megnézem.... :D
am nem lessz uj Splinter Cell ?
a gombnyomogatós rész nagyon tetszett :D
Állítólag megint jönnek exlusiveok(4-6?) meg azért Unchartedre is kíváncsi vagyok, mutathatnának PS3ról NGPre vagy PS2ről NGPre portot.
Lesz Silent Hill,MGS,DMC HD remélem ez a sonynál megmutatkozik hiába boxon is lesz :D
Na de holnap a Nintendo nem elég hogy az új kütyüt be kell mutatniuk de valami erős 3DS játék felhozatalt is, mert nem veszik úgy a konzolt ahogy elvárták.
Na jól van, nekem mára ennyi, nem volt rossz, jó kis game-eket mutattatok. A Sony-t majd YouTube-on visszanézem. :)
ME3-ból remélem lessz demó... :D
ubórkássoft is jó lessz beyond good and evil2 lessz meg I am alive az utóbbira nagyon kivi vok!!:D
Eddig az idei E3om nem valami nagy szám:S
Tegnap még Ubi bemutatta a FARCRY3at ami atya úristen de jól nézett ki Sonynál semmi érdekes nemvolt csak Uncharted és az új Bioshock vidi :)
A legfontosabbat majdnem kihagytam(499.00 USD=90,301.35 HUF)
A PlayStation márkanévvel ellátott 24 hüvelykes monitor amellett, hogy képes a 3D-s megjelenítésre, egy olyan technológiával is felvértezték, amivel az előtte ülő két játékos számára két külön képet tud megjeleníteni. Ami persze azt jelenti, hogy nincs többé szükség osztottképernyős játékra, ami mellesleg egy hasonló méretű monitoron egyébként sem egy túl nagy élmény.
http://www.gamekapocs.hu/media/galer...mal_ps3dtv.jpg
Ezen kívül jön még egy PlayStation márkájú 3D-s szemüveg is, ami magában 69,99 dollárba kerül, s elméletileg kompatibilis lesz az összes mostani 3D-s televízióval. Mindezek kombinációjából pedig kialakul egy csomag, ami tartalmazza a monitort, a szemüveget, egy HDMI-kábelt és egy Resistance 3 játékot, összesen 499 dollárért.