Úgy hogy bemész és az első kockára utánna raksz egy antitriggert xd szerintem :)
Nyomtatási nézet
Úgy hogy bemész és az első kockára utánna raksz egy antitriggert xd szerintem :)
Van itt olyan rajtam kívül, aki elkezdte a The Sacred Emerald-t?
...
És aki túl is jutott a 2. pályán? :vlol:
Spoiler!
Hű, szép (hosszú) kalandnak nézel elébe:D
Én végigvittem kb. egy hónapja (teszteltem), teszteléskor még kevesebb medipack volt, hát valami iszonyú nehéz volt úgy végigmenni az Egyiptomi pályákon!:eek: Azóta lett hozzáadva pár medi, plusz az ellenségek HP-ját a szerkesztő lejjebb vitte, de még így se egyszerű. Mindenképpen érdemes végigvinni, mert valami hihetetlen kaland, klasszikus feelinggel, kb. felér egy önálló TR-rel.:thumb: (Ajánlom, hogy Egyiptomban mindenki vigyázzon a medikkel, jó, ha van minél több tartalék. Később már nem kell aggódni emiatt.):)
Belekezdtem én is pár napja, de a sok medipack használat és a múmiák felidegesítettek, ezért csak ma ültem megint neki :D A második pályán vagyok én is, épp most értem a golyós terem végére, ha 20x nem csúsztam le, akkor egyszer sem :rolleyes::D
Le a kalappal, ha még kevesebb medipackal végigvitted :D :thumb:
Roli, erre a teremre gondolsz?
http://i40.tinypic.com/30c3aea.png
Mindegy, én itt akadtam meg. Hogy a fenébe kell feljutni oda!? Mindenhol csak lejtő, lejtő, lejtő... Kezdek begolyózni. Ilyen kis apróság, és mégse... :clown:
Erre bizony :D fel lehet ugrani, én hátra szaltót csavarral használtam, aztán pedig gyorsan ugrottam vissza, mert jött az a fránya kő :D
Hát ez piszok nehéz. :eek: Na jó, inkább szusszanok egyet. :privateeye:
sziasztok4
azt szeretném megkérdezni,h tárgyak elnevezését hogyan tudom megváltoztatni?
Ha van egy megadott slot, amit át szeretnél nevezni, legyen az a PUZZLE_ITEM3, akkor ez a sor kell (ha nincs ilyen a [Level] blokkodba, akkor másolj ki egyet máshonnan, és az alapján indulj el):
A hármas szám a cucc ID-je, vagyis az lesz a Puzzle_Item száma. Ha Pickup= van a puzzle helyett, akkor a szám a PICKUP_ITEM3-at jelenti. A számod kedvedre változtathatod attól függően, melyik slot objectjét akarod átnevezni.Kód:Puzzle= 3,Sphere,$0000,$0400,$0000,$0000,$0000,$0002
A második rész, ami a szám után jön, az lesz az object neve, ami itt most 'Sphere'. Ha valami újat írsz be névnek, annak mindig benne kell lennie a Stringsben is (ENGLISH.txt), tehát át kell írj egy meglévő, nem használatos nevet az új névre. (Vigyázz, semmiképpen se kezdj új sort, mindig a meglévőkkel dolgozz!!) Ha nincs meg ez az új név a Stringsben, akkor crashelni fog a pályád vagy az NG_Center nem engedi felépíteni a scripted, ez attól függ, mivel dolgozol.
Az ezután következő számok az object pozícióját és rotációját határozzák meg az inventoryban.
Ezt mindet persze meg lehet csinálni Pickupokkal (Pickup=), kulcsokkal (Key=) és examine itemekkel (Examine=).:)
Szerk.: gondolkoztam olyanban, hogy csinálok tutorialokat, amikben szóban elmagyarázom, mit hogy kell szerkesztés közben, tippeket, trükköket mutatok meg, ilyesmi. Ha ezt magyar verzióban is megcsinálnám - lenne ilyesmire igény?:o