A L4D2-höz kell a steam hogy menjen??:o
Nyomtatási nézet
A L4D2-höz kell a steam hogy menjen??:o
Ez a Silent Hill 3 hátborzongaton király!!!:D:D:D
Már megszerettem^^
Az a termetes szörny rajtam kifogott úgy megujedtem, mikor hirtelen elöbukkant:vlol:
Az írányitást meg a kamerát még meg kell soknom, de nem lessz akadály!:D
A plázában vagyok(gondolom) a 2nd floor-nál felvettem a kenyeres boltban azt a valamit, amivel a sütiket teszik s veszik, de tovább nem tudom mit csináljak.....söt még 1 szörny is kint flangál:D
én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ezen a csávón ma is le tudtam fáradni!!X''DDDDDDDDDDD:vlol::vlol::vlol::vlol::vl ol:
http://www.youtube.com/user/CrazySho.../0/nhCdvlE2TZs
És igen, megintcsak megmutatta, mit tud!X''DD:D
Egyszerüen eldobom az agyam ettöl a vidikaritól!!!
Nem hiszem el, hogy azok a játékok, amik eddig mentek, k****ra belassulnak, és ez már t*kre idegesít!!:angry:
Kéne már 1 új vidikari, ezzel így nem lehet játszani!!Ha most mutathatnék 1 vidit, hogy hogy akad az Amnesia, biztos leesne az állatok!Esküszom a fejemet verem a falba emiatt!!:angry::angry:
Spoiler!
Az irányíttás 1 kicsit furi, de attol eltekintve én is nagyon megszeretem!!:D
És 1 sajnálatos hiba miatt a gépemröl valahogyan eltüntek a játékmappáim, szal megint le kell töltsem, és tetü lasssan jön le!!:/
De kár :(
Viszont örülök hogy játszól vele^^ Vidámpark volt a kedvenc részem <3 Meg a templom.. Az ***** fosatós volt... És 3 ending van úgy hogy tessék szépen sokszor kivinni :)
Az 1ik ilyen vicces ufos :D
Ha kivitted a 2.őt mindenképp vidd ki.. Meg a 4-et is(nekem az a bestem <3) többi rész a homecoming meg az origins xar lett... a shattered memories meg ilyen elmegy kateg... Sztem a 4. résztől megdöglött a széria
Nem aggodni!!Ki fogom probálni!!:D
Korábban láttam róla videókat akkor mondtam hogy letöltöm, de nem töltöttem le xD. Majd egyszer. :D Am asszem van magyar szinkron is hozzá ugye?