lehet de engem irritál:p
Nyomtatási nézet
lehet de engem irritál:p
ha hiszed, ha nem YzaaA, először engem is irritált a kameranézet, komolyan. (kérdezd meg Cindyt... ja igen... sajnos nem tudjuk hol van :()
persze jó szokásomhoz híven kijelentettem, hogy irritál, úgy, hogy nem is játszottam vele:rolleyes:
aztán mára már mindent megtennék, hogy visszajöjjön ez a fix kamera:)
nem tudom, hogy tudod-e, hogy a Resi5 Lost in Nightmersben van egy easter Egg. most nem mondom el, hogy műkszik, de itt egy videó róla :)
Isten bizony, tetszik ez a nézet. amúgy nagyon nehezen lehet vele lézeresen célozni = még egy ok, hogy a Capcom abbahagyja a Shooteres
Resik készítését, és visszatérjen az alapokhoz:p
mit meg nem tennék, hogy lássak végre egy olyan Resit, amiben megvan az a hangulat... eh, de annak már vége. ahogy a TR-nél is, és sok más játéknál. ez van. csak a következő, vagy akár a mostani generációt sajnálom, hogy nem tudják, milyen az igazi videojáték. régen oszttársaimnak is mondtam, hogy miylen jók a klasszikus TR-ek, erre mit kaptam? "olyan hülye kockás a grafikája, tök gagyi " :nut:
nem tom mért de az ijen kameranézet valahogy nem jön be:o
na jó lehet hogy csak én vagyok ellenszenves de akkor is nem tetszik:o
sajna ez van:)
1x vagy 2x lehet hogy eellenszenves vagyok vele kapcsolatban.
ki kéne probálni:o
ammmm................
hamár kezdem akkor mejikel kezdjem és muszáj emuval játszani PC-re nem terveztek Resit???:p
de igen, PC-re megvan az 1-es s 2-es és a 3-mas is, de nálam egyik sem futott, vagy nem tudtam elmenteni. túl új a gépünk. midnek szenvedjek vele PC-n, amikor Emuval is 60 FPS-sel fut (nem viccelek.... FRAPS), ráadásul ha nagyon elakadsz vagy szerinted nincs benne elég Typewriter akkor van egy olyan funkció, hogy gyors mentés. (igaz, ez tönkrevágja a játékmenetet, én már nem használom, de... régen használtam :naughty:)
az a baj a PS emussal hogy nem tom a mozgógombokat:D
egyszer pedig megnéztem de akkor sem tuttam megjegyezni!!
meg még a löszerrel is sporoli kellett
meghát elö se tudtam venni a fegyvertXDD
csak futni tudtam:p
dehát nah lehet belekezdek de akkor szerinted mejikkel kezdjem??:D
kééééssssz van!!!:jumper:
mgevolt a Resi2 Claire A is, hát irtó izgalmas volt, főleg amikor a végén ment az Umbrella-laborban a riasztó, én meg még mindig ott szaladgáltam és kerestem Sherrynek a G-Vírus ellenszerét :D én azért sajnálom Anette-et, kár, hogy meghalt :(
http://i55.tinypic.com/den0q9.jpg
az tény, hogy csak 5 óráig tartott, de vegyétek figyelembe, hogy összesen 4, azaz NÉGY scenariója van a Resi2nek:)
ügyi vagy^^
bár most megfutamottam ez elöl nem tom mé de nem merek nekifogni!!XDD:vlol:
hogy miért nem tom:p
lehet hogy nem szimpi nekem dehát akkor is!!!!
áhh jobb ha nem fogok neki:o
de akarom játszani!!!!!!!!^^:jumper:
hagyd a fenébe nem neked való!!:clown:
de úgy fúrdal a kiváncsiság^^
na jóvan kussh legyen mán!!XD