jó vagy te úgy, ahogy vagy. (és nem, nem tudom, hogy nézel ki, de komolyan, ez az átlagos, doktor szöszis pics@ mindennél rosszabb. :P)
Nyomtatási nézet
köszönöm!!:D(ne tudd meg hogy nézek ki!!XD:Pén szégyellem a kinézetem, szerintem nem jó:o)
Miért szégelled magad? Láttam a képet rólad, és szerintem szép vagy. Az én szememmel nézve szép vagy. :)
Jó példának ott van néhány osztálytársnőm. Fúú na azok igazán nagy r.bancok. Lefeküdnének azok fűvel fával... Én mondjuk olyan csúnya vok, hogy legszívesebben elásnám magam a föld alá.
Köszi szépen Tombraidermaster1996, szerintem mindenki magának mondja h csúnya!!:D
Szerinten te sem vagy az!!:D
Spoiler!
Nincs önbizalmatok! Gyerekek, legyen önbizalmatok! Nem szabad ilyennek lenni...
Küldjek képet magamról?
Ez volnék én a képen.... Undorító és csúnya vagyok szerintetek is?
Amúgy YzaaA igazad van abban, hogy a belső számít. Nekem is a belső számít, mert lehet valaki szép hogyha tök bunkó meg mittom én.
Amúgy nézem itt a fan artjaidat, és szerintem gyönyörű szépen rajzolsz! :) Nagyon ügyes vagy, és nagyon tehetséges!
Kedves Horus! Én önbizalomhiányban szenvedek. :D
Most miért??:DEz tök ari^^:D
Amugy nekem kezd visszajönni az önbizalmam!!:DLesz@rom mit mond más, kit érdekel??Mert engem nem!!:P
Köszi YzaaA! Tök kedves vagy. Lassan már én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a negatív kritikákat, úgy vagyok jó magamnak ahogy vagyok! :D Amúgy nálam csak a belső számít, na jó picit a külső is, de a belső az a legfontosabb a számomra.