nagyon szépen köszönöm Roli^^:hug:
szerk ezzel mit kell csinálni??
me mikor indítom az exe-t, akkor azt írja ki, hogy Tomb Raider 3 Insert faild, please run the setup.:confused:
de miért??a tr3-at hiányolja??
Nyomtatási nézet
nagyon szépen köszönöm Roli^^:hug:
szerk ezzel mit kell csinálni??
me mikor indítom az exe-t, akkor azt írja ki, hogy Tomb Raider 3 Insert faild, please run the setup.:confused:
de miért??a tr3-at hiányolja??
A Setup.bat-ot indítsd el, ott állítsd be a felbontást, majd amikor elindult a játék, ott már a gammát is állíthatod. Így jó lesz, meglásd. :)
Én elindítottam, de az ablak amilyen gyorsan elöjött, ojan gyorsan el is tünt.:confused:
de most komolyan...
Akkor töltsem le valahol máshol, vagy ott is ijen a RAR fájl??
Valaki tudna segíteni?
kicseréltem a 105.wav filet resi 4 es wav al és most a Főcímdal(ami a menüben van) azt játsza le de csak az elejét és ismételgeti...
Pedig wav formátumban van .....esetleg túl nagy a mérete?
konvertált a wav,v alapból wav formátum?
konvertált
De eddig mindent amit azzal a progival konvertáltam mp3 ból wav ba jól működött
Ha ez történik, valószínűleg az a gond, hogy hiányzik a fájlból a 'csend'. Azt olvastam, hogy kell lennie pár másodperc teljes csendnek a fájl elején és a végén, csak akkor képes rendesen lejátszani a zenét. Próbáld ki, hátha működik:)
"Akkor töltsem le valahol máshol, vagy ott is ijen a RAR fájl?? "
RAR fájl YzaaA? Akkor nemtom honnan szedted, nálunk ZIP-ben van.
Annak egyébként működnie kell, még egyszer megnéztem. Tehát nem a tomb3.exe-vel indítod előszörre a pályát, hanem a Setup.bat-tal. Ha nem így tetted, próbáld meg egy másik könyvtárba bemásolni, és tedd így. és csak 16 bitesre állítsd elsőre. Mást nemtok mondani, nálad van a hiba.
Köszönöm OBig az 5letet kimásoltam a RAR-bol és most már megy^^:D
Naés azt a másikat is ki szeretném probálni, de annál nincs exe fájl, s valamit másolgatni kell és azt hogy kell??:D
Miiiiiiiiiii? Tömörítve akartad játszani??????? :angry::angry::angry:
Mindig át kell másolni egy könyvtárba, tömörített állapotban nem műxik semmi. :)
Ja? És NEM RAR, HANEM ZIP Teeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!