Mit akarsz, jó az! :D
Akkor itt az enyém:
http://i912.photobucket.com/albums/a...0Lara/14-1.png
A sajátomról én se tudok szépen nyilatkozni mondjuk... Értelme se sok van. :vlol:
Nyomtatási nézet
Mit akarsz, jó az! :D
Akkor itt az enyém:
http://i912.photobucket.com/albums/a...0Lara/14-1.png
A sajátomról én se tudok szépen nyilatkozni mondjuk... Értelme se sok van. :vlol:
amm.... a verseny még tart???:D
mert akarok én is egy képpel elörukkolni ha lehetne...:D
Felőlem... :D
mondom én, teljesen elvesztette a varázsát ez az XNA Lara verseny. így nincs értelme, hogy hetente csináljuk, mindenki ráun. különleges alkalmakkor kellene, mondjuk karácsony, húsvét, nyári szünet kezdete (LOL :clown:), télapó, vagy újév.
aki meg többször akar, felőlem naponta is csinálhat, sőt, bármilyet, nincsen korlát, ugyanúgy felrakhatja magának a saját készítű, "XNA Lara - xy képei" című topicba.
Ja, ezt az egészet ahogy volt, meguntuk. ^^'
Na igen meg úgyis tudjuk kik vannak mindig elől így versenyszellem sincs :S
Na akkor van valakinek hasonló csoport aktivizáló 5lete? :)
(Ajánlanám a TRLE topicba írott 5letet tényleg nem kell hozzá semmit se csinálni csak szerkeszteni mert mindent megvan hozzá adva :floet:)
nekemm...:D
mivel ojan öszies hangulat van most és meg van kezdödve az iskola is lehetne egy ojan képet csinálni ahol Lara megy suliba vagy valami hasonlót...:D
mit szoltok??^^:D
vagy a Robbi 5letét jobban támogatom:p
az nagyon tetszík^^
én megcsinálnám a Fading Light-nak a pályájából 1 képet:D
nekem lenne.Kacsa ötletét átalakítva.valamilyen jelesebb alkalomkor készíteni képeket,versenyeztetni,és kitenni akár a fórum fejlécére,v ahova lehet.persze csak ha az adminok is benne vannak:)
a Level Editoros ötlet jó,csak tudod..nemhiszem h bárki is letöltené azért h szerkesszen valamit egyszer kétszer,mert ugye türelem is kell hozzá.meg idő..ezért nagy a csend körülötte.
úúúúú... de most ojan jó jútott eszembe..^^
hisz jon októbel ugy-e...:Dés ott van a HALOWEEN:D
lehetne ojan képet is csinálni nem???.....:D
az nekem nagyon tetszene...^^