Lefuttattam a tesztet, benne van, utána csak részletezi... Ja 6 giga? Akkor felejtős lesz.
Nyomtatási nézet
Hát az első PC-s "pletykák" még arról szóltak hogy a ROTTR, ha megjelenik PC-re akkor csak és kizárólag Windows 10 és "DX12 kompatibilis videokártyák" alatt fog futni... ahhoz képest ez a követelmény már jobban hangzik...
Mondjuk durva lett volna ha ezt tényleg megcsinálják, de az Xbox-os megjelenés után kinéztem, hogy beköveteli magának még ezt is a Microsoft. de szerencsére nem így lett.
Azért az durva öngól lenne, ha még oprendszert is külön kellene venni. Épp elég a vasakat újítgatni mindig.
... hát igen durva lett volna
még valami, aki dobozos új Tomb Raider-t szeretne venni, annak esetleg figyelmébe ajánlanám ezt: https://www.konzolvilag.hu/pc/rise-of-the-tomb-raider
árban ugyanannyi, mint máshol, de ajándékba adják mellé a 2013-as Tomb Raidert + 1 DLC-t. (+ Ingyenes házhozszállítás ) Máshol csak a DLC-t adják mellé.
Részben okos ötlet lett volna, mivel a win10 még elérhető ingyenesen. (így aki TR-el akar játszani, az kényszerítve lett volna újítani, ami egyenlő azzal, hogy nagyobb közönség használja azt.)
Azt meg sem említem, hogy annyi rosszat és csak kevés jót olvastam róla, hogy még nem tudtam rászánni magam, hogy cseréljek. (plusz még csak egy éve kezdtem el használni win 8.1 -et, XP után.Nem szeretnék váltani ismét, ha annyira nem jó a win10)
Egy másik kérdés:
mi a különbség a windows store-ból megvásárolt TR és a Steamen keresztül megvásárolt TR közöt?
Spoiler!
nézd... nekem elvileg a procim kevés a GTA 5-höz, amit a játék a legelső indításnál jelez is, minden újratelepítésnél. Ahhoz képest, egész jól elvolt a gépemen.
Ami szépséghibája volt, hogy a 4gb ramot megette. (ha száguldoztam, nem töltődött be sokszor a környezet, csak néhány ember,meg a fák és az autók. olyankor mindig meg kellett állnom, de legalább lassítanom, hogy betöltsön...ez pedig eltartott 0-5 másodpercig is.)
Könnyen lehet, hogy ha jól portolják a játékot, akkor némi FPS csökkenéssel, de el fog indulni.
Félreértés ne essék, nem támadásból mondom, csak ugye a hivatalos gépigényeknél 60 FPS-el számolnak legtöbbször, viszont én sose értettem, hogy miért vannak úgy oda az emberek érte. Ha csak pl 52-t mutat a számláló, akkor már rossz az egész? Nekem amúgy néhány esetben túl gyorsnak hat, ezáltal nem természetes a mozgás némely játékoknál.
Egy átlagos mozifilm 24 képkocka/másodperccel operál, mégse sír senki amiatt. Ha a gépem egy stabil 30-40 fpst-t képes produkálni úgy, hogy ha még nincs is minden maxon, de azért azt mondom rá, hogy korrekt szinten vannak a beállítások, akkor én elégedett leszek :)
Nekem pontosan ez a véleményem.
Már csak abból kiindulva, hogy nekem nagyon sokáig rossz gépem volt, illetve,- nem mondom, hogy szegények voltunk, de- nem engedhettünk meg sok mindent, ami másnak meg természetes. (hozzáteszem, most felnőtt fejjel, örülök is neki.)
Új kép, de a főoldalon lévő képek sokkal szebbek. Főleg Lara arca közelről! :)
https://pbs.twimg.com/media/CZbTonvUcAASNAU.jpg:large
Nna? Senki nem tud AMD-t ami jó lenne?
AMD, vagy nVidia? :)