Láttam és imádom :jumper:
Nyomtatási nézet
MW2, Black Ops is siker lett sztem ez is az lett főleg hogy MW...
Az MW1,2 lett a legsikeresebb COD és sztem a 3 is nagy sikert fog aratni:)
Black Ops lett a legsikeresebb utána az MW2.
Bizony így van, az MW széria a legsikeresebb (És persze a CoD 2 is, rengetegen játszanak vele a mai napig), de viszont sajna semmi újat nem láttunk a videóban, persze tegyük hozzá, hogy messze van még a megjelenése!
Nekem azért ez fura, úgy emlékszem sem a BO, sem az MW2 idejében nem jöttek ki ilyen hamar ilyen "tartalmas" trailer -rel.
Jajj nem is voltak olyan tartalmasak az előző 3-4 trailer is milyen már ? Semmi érteleme nem volt őket kiadni...
Viszont ez tetszik... hát nem tudom ... lehet .... én bizom bennük.... az infinity ward sose csinált még szar Codot :)
Hát Én se tudom. Szart nem csináltak, az MW2 is hihetetlen élvezetes volt. Viszont az a steam -es malőr PC-én anno emlékezetes volt. :D
Viszont az MW3 trailer -je engem nem mozgatott meg. Pl. van a csónakos jelenet, na ugyan ez volt az MW2 végén. Valamint úgy látszik hogy a grafika se lesz sokkal jobb, a játék ugyan azt az engine -t használja... A sztori tuti ütős lesz, mint mindig, a multitól picit félek. Na de még hol van november 8. -ika... :D
jah MW2 <3 ^^ :D
Multi nem nagyon érdekel :D Nem szeretem... remélem a campaign-re majd jobban rámennek:D
Grafika meg hááát... bizti dobnak rá majd új effekteket, meg vmivel csak szebb lessz:)
Jajj annyira tetszik <3 Olyan jó, jöjjön már :jumper: