én meg a resi5-öt akarom játszani:(
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!:jumper::jumper:
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!:angry:
Nyomtatási nézet
én meg a resi5-öt akarom játszani:(
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!:jumper::jumper:
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!:angry:
a rohadt életbe a szülői engedéllyel!:clown:persze, tittokban nehezebb lenne megvenni. pedig, ha a dobozt eldugnám és nem látná a hiányzó 9ezret a pénzemből (amire nem is olyan gyakran néz rá), akkor titikoban is meg tudnám venni:vlol: de én nem vagyok az az eltitkolós típus. és anyám nem tudom, hogy tudja-e, hogy kijátszottam a resi1-et, 2-t, 3-mat, 4-et, amik mind-mind 18-asok. (nagyon érzékeny a 18-as karikára. :angry::angry::angry:)
végre lenne egy SAJÁT, eredeti resim, amit minden akadozás nélkül végig tudnák vinni. :)
Spoiler!
hát csak nem akarom öket még ezzel is terhelni sajnos apám még egy 200 eurost be kellet váltson mert nincs pénz meg az a rohatt villany meg a Romtelecom is kib*szott velünk!!:angry:
szoval most inkább nem kérdem meg:rolleyes:majd aztán mikor hazajönnek németböl akkor majd megmondom:D:)
Resi4-et FPS-el???O___o
fhuu de kiprobálnám!!!:jumper::jumper::jumper:
(esküszöm én már mindent ki akarok probálniXDD:vlol:)
jaaj YzaaA:clown::clown::clown:az FPS nem csak a First Person Shooter. egyébként is borzalmas lenne FPS-sel, az biztos.:D
FPS: Frames Per Second, ami annyit jelent, hogy Képkocka Per Másodperc. minél magasabb ez a szám, annál jobb.:)Asszem a lehető legmagasabb FPS az a 60. az FPS attól függ, hogy mennyire jó a géped, drágább hardverek jobb, magasabb FPS-t jelentenek.
az alacsony FPS nagyon zavaró lehet, egyszerűen kinyírja a játékélményt.:(vannak ilyen FPS-****k, akik ha nem 60 FPS-t kapnak, akkor rosszul vannak, de én őszintén szólva már 20-szal is beérem, nekem már akkor folyik a játék.:) DE ha magával ragad a játék, mint a Resi4-nél, akkor látod, képes vagyok még ilyen sz@r FPS-sel játszani, mint 12-14.:D
Kacsa, költözzünk Petyához. :vlol:
akkor csomagoljátok fel a macskátokat!!!!:vlol:
Nah végre ennek a szakasznak is vége végre tudom hogy melyik suliba fogok járni!!!:D
és most pedig arra készzülök hogy 1 évet kijárok majd ott és aztán megyek át egy másik suliba:p
hála az égnek hogy nem jutottam be könyvelésre!!!:worship:
mostmár nincs miért izgulnom hál istennek:D
már csak azért is fogok izgúlni hogy megint németországot hallom a fülembe csengeni:(
igen megint kimennek egy jóóóó hosszú idöre:(
és az a legrosszabb hogy mind a 3-an:(
óóó a francba megint fognak hiányozni!!!:(
de bár még azt se mondták meg hogy hol leszek adig amig ök elmennek!!
vajon még azzal is fognak kínózni hogy nem csak ök de a resi4 is fog nekem hiányozni???:vlol:
ha elvisznek máshova és nem engedik hogy feltegyem a gépükre:rolleyes:
inkább felügyeljenek engem ithon ne máshol!!!!:rolleyes:
http://z6.invisionfree.com/Resident_...howtopic=11853
nosh én csak ezt találtam remélem ez megfelel!!!:D
és most te sgíts nekem!!:DClaire costume-ot nem tudsz hol kapok letölthetö verzájut mert én sehol sem kapok!!!:angry::angry:
boccs a dupla hsz-ért:o
áhhhh letöltöm az Alien versus Predator 2-öt:jumper::jumper:
annyira megtetszett a gameplay-e:D:jumper::jumper:
épp azért!!!:jumper::jumper::jumper:
köszi:D:hug:
amugy csak az eredeti játékkal lehet coop-ozni??:confused:
Amúúúgy CShetnénk is, az minden gépen elmegy :D
jó lenne eggyütt játszani:D:)
csakhát....nem tudom hogy másodjára összejönne-e a dolog!!:rolleyes:
Na ez az tök zsír lenne, felrakom a játékot és majd csak összegyülünk azoknak meg küldöm a linket, hogy ugyan az legyen fent mindenkinek :D
Igaz most Kacsa próbálja megmenteni a picsáját a fertőzötektől de hátha tud egy kis időt szorítani xD :D:D
nahát igen énn benne vagyok :D
nekem köldheted a linket:D
ugy sincs más dolgom most se:P
meghát szakíthatok idöt a barátokra majd még lessz idöm AVP-ézni!!:D
Vége húzós lesz,legalábbis nekem az volt pedig easy-n nyomtam LOL
miért a resi4-et egy nap alatt játszottad ki??:D
nem jött közbe valami ügy vagy mi???:D
én egy játékot se tudtam eddig 1 nap alatt végigvinnio vagy azért mert dolgom volt vagy mert már untam:rolleyes:
Nekem volt sajnos. A Bulletstormra, és a DNF-re úgy ráfüggtem, hogy együltemben végigvittem őket. (a DNF-nél muszáj is volt, olyan verziót szereztem be, ami nem mentette el az Ego boostokat, és azok nélkül nem mentek volna a bossok) A Fahrenheitet meg elsőre 2 nap alatt, aztán meg 1 nap alatt.
én imádom a pro módot, minden játékban a lehető legnehezebb cuccosokat szeretem, legyen az nehézségi szint, fegyver, akármi, csak adjon játékélményt.:)
most NORMAL módon tolom a resi5-öt, de, ha majd kijátszottam, rögtön elkezdem VETERAN-on is.
valaki tudna segíteni, aki ért a resi5höz?
A resi5ben a VETERAN a legnehezebb szint, vagy van valami titkos, megnyitható nehézségi level is?:D
haljátok csak ezeket a micsodákat itt alul hogy a francba csináljátok???:D
hát ha az az ami a hsz-ed alatt van akkor igen!!XD:p