A dupla hozzászólás :D
Nyomtatási nézet
A dupla hozzászólás :D
Oké, de én még csak most kezdtem el fórumozni...soha életemben nem fórumoztam ezelőtt :D Adj egy kis időt kérlek :)
Én se értem, hogy mi olyan rossz a z underworldban. Nekem tetszik. Persze akik játszottak a régi részekkel, azok biztosan máshogy gondolják. De akkor sem rossz játék. Viszont a többiekkel abban egyetértek, hogy nem kell túlságosan kivágott, feszülős ruhákba lennie. Én megmondom őszintén, már az underworldos ruhákat is kicsit túlzásnak tartom. Pl. van az a bőr ruha azt hiszem mexikóban. A cipzárja pont a mellkasáig le van húzva. Persze, ezek még nem olyan nagy dolgok, de ha megnézzük a régi részekben a ruháját, azt látjuk, hogy egy kék pólóban van (semmi kivágással) meg egy rövidnadrágban. Azok a képek pedig nem a játékban vannak. Azokat olyanok csinálták, akiknek ehhez volt kedvük. Például ha megnézzük Indiana Jonsot (hozzá tudom leginkább hasonlítani Larát. Tudom, teljesen más, de akkor is!:)) Mit szólnának hozzá az emberek, hogyha egy kigyúrt férfi lenne, trikóban, rövidnadrágban?:)
Szajuri: Ha elolvastad, (feltételezem) értelmezni is tudod, függetlenül attól, mióta vagy itt. Könnyen betartható szabályok. ;)
A játék meg bugos, hibás, hiába akar bárki is szemet hunyni felette. És ilyenkor - mint azt sokan gondolhatjátok - nem a klasszikus részekre gondolok, hogy jajj bezzeg azok...! Ezt mindig a másik fél hozza fel/akarja a számba adni. Holott az Undinak önmagában is (szóval bármely játéktól elvonatkoztatva) van elég hibája.
Hjajj, már megint itt vagyunk. Tudjátok mit? Játszatok vele, nincs megtiltva. Belefáradtam már ebbe. :D
A bugos dolgokkal egyetértek, én is alig találkoztam buggal,mivel nem arra megyek rá,hogy most azért is találok benne bugot stb,stb.... én se akarok bele menni megint mert elegem van ebből a Core vs Crystalból én a tényekre alapozok :D A ruha meg nem érdekel nem kell szexis ruha,aki akar az csináljon hozzá,de a játékba nem kell.A legjobb ruha a TR1-es és a TR-s konzervatívabbak mint a többi.
Ha a Crystal ilyen sexy qvas ruhaba oltoztetne larat akk en rajuk gyujtanam a studiojukat xDDD
Nekem az alap TRes ruci tetszik a legjobban me az olyan Laras, TRes xDDD meg tetszik meg a TR3 SOuth Pacific meg Neveda ruhak :D:p
Oké akkor ne, de mondjuk extra ruhának bedobhatnának némi nem unalmas csak barnát meg nem zöldet, hanem valami extrát, amivel aztán még jópárszor kénye kedvére végigtolja a kedves játékos. Mondjuk feszes trikó, és bő hosszúszárú sok zsebes+láncos terepgatya :jumper: Ebbe semmi kivetnivaló nincs.
Mondjuk a TR9-be már trikóba van, abba a bejövősbe :P Hahahah
''Nekem az eredeti zold triko, barna kis nadrag tetszik a legjobban az olyan Laras xDDDD
Amugy nekem meg a legendes estei is tetszett, egyszer olyan ruhat csinalhatnanak ra, hogy tusarku cipo, pink kivagott pupig ero triko sexy felirattal, kis minirifle szoknya es olyan hogy kilatszik a kis pink nagyon vekony tangaja aztan a haja hosszu kivasalva, a korme kifestve... imadnam xDDD ''
Tessék ezt még Horus mondta. Őt senki nem oltotta le bezzeg. Én meg kimondtam a hasonló véleményem és errefel csak fúúújjj.... na szépek vagytok.
Nem számít:)
Szajuri, figyelj már oda a dupla hozzászólásokra! Nem először szólunk. Ha még akarsz valamit használod a Javít gombot, vagy megvárod, míg reagál valaki, vagy kivársz egy napot. - Michele
Jaj bocsánat mester. Tudod értelmezni a nevető fej fogalmát? Segítsek? Szerintem le tudod szűrni hogy amit mondtam azt viccből mondtam.
Más: Én is nagyon rég óta ismerem a játékot, tisztában vagyok Én a dolgokkal, Nekem ugyanúgy nem kell mit magyaráznod, mint a többi itt fórumozó, hozzáértő TR játékosoknak.
Michele nővérrel egyetértek. :)
Jó hogy van sok ruha, de szerintem az emberek nem azért fogják sokadszorra kijátszani, mert válogathatnak a sok ruha közül.
fhú ****ki ez most kiverte a biztosítékot nálam:angry:XD:D
eggyet értek a simset én is ki nem álhatom nem is értrem mi értelme van annak a játéknak??:D
szerintem van benne BUG még hozzá eleg sok
igaz hogy elsöre én is úgy játszottam ki hogy nem volt sok bug és jelzem az angolos részben de másodjára tudod mitöl akadtam ki????a halálos bugh-oktol!
bezzeg a régi részekbel:DVolt abban is bug egy csomo de ebben több van nemis 1x láttam:D
én viszont 8 évesen keztem el a játékot még hozzá a TR2-öt láttam meg életemben elösször aztán nekifogtam az AOD-nak majd az Anninak a Legendek STB úgyhogy én is jártas vagyok benne öszíntén szólva a legendben meg az undiban lájkoltam a legjobb ruhákat:D
De köonyörgöm miért számít neked a ruha??
Spoiler!
én lány vagyok és szerintem a kék pólo(nem kell dekoltásos) és a barna rövid illetve hosszugatya pontosan megfelel illetve a TR3-as SP és Nevadás ruhák na azok már nagyon tetszenek fölleg a SP:clown:
engem szívem szerint a ruha nem érdekel csak a játékmenet és a történet shemmi máss!!:D
egy ruhán ennyit problémázni... sosem értettem a nőket...:rolleyes:
én nem problémázok vele nekem nem kell tüsarku vasalt haj sexy blúz meg ijen láncos gatyaXDD
hpogy néz az már ki larán kïonyörgöm??:vlol:
ez így pont jó és kész!!:D
haggyák ijenre és akkor nem fogom beperelni öket!!!:D
Azért nézzen ki valahogy, de barbi baba se legyen... Kalandozáshoz tökéletesek voltak benne a ruhák.. Nem is néztek ki olyan rosszul. igazándiból sose váltogattam a ruháit... Mentem abban amiben a pályán volt oszt annyi :P
Én csak azt szeretném 1szer látni hogy ki lesz normálisan engedve a haja.. Na erre aztán várhatok..xD
A kiengedett haj szuper ötlet :D de most már azzal is megvagyok elégedve, hogy Lara haját normálisan fújni fogja a szél óóóóhhh ezt is megélem :jumper:
A ruha pedig azért nem mindegy, mert egyszerűen unalmasak. Unalmas a szín és az összeállítás. Najó a nehéz dzsungel és a téli könnyű az oké volt.
Nem tudom, hogy fejtsem ki, egyszerűen ha van egy kedvenc játékod és orrba főbe játszol vele, viszont a karakteren találsz két szempontot ami nem tetszik, és aztán elkezdi szúrni a csőröd... És az már annyit ront a játékélményen. Oké ilyenkor sokan azt mondják hogy ''hagyd ott a p-be''... De ez nem megoldás XD
Én nem akarok semmilyen Barbi Larát, sem brutál Lará-t csak egy kicsit ''színesebb'' Larát. De ezt se értse félre senki, nem várom azt, hogy tarkabarka legyen :)
nekem tök mindegy engem nem zavar hogy mijen ruhában van nekem a játékmenetemen úgy sem változtat hogy mien ruhában játszom végig a játékot eggyáltalán ha jobban kifejezhetném magamat akkor hidegen hagy hogy mit visel!!:D
csak ne legyen ijen cicababa mert azt gyülölöm a legjobban:angry::rolleyes:
sejtem miért:)
Tényleg nem az a leglényegesebb a játékosnál, hogy mi van a karaktereken; a játék legyen jó. Igen, én se azért mondtam. (Mi a ráknak is hoztam fel a témát... :vlol: Egy fél órára kilógatom magam innen a magasból bünti gyanánt. :D ) De valakinek a tervezők közül EZZEL IS foglalkoznia kell. Gondolom senki nem adna a saját főhősére valami ócskaságot vagy röhejeset. Én speciel szeretek ilyeneken agyalni. :D
na, ez tényleg érdekes cikk lett O___o itt is olyanokat tudtam meg, amiket még nem :)
kár érte :( ígérgetések, ígérgetések.... remélem tanultál belőle, Crystal.
Úristen de ideges vagyok az Eidosra...Fantasztikusnak néz ki a játék a képeken sokkal nyitottabb egy-két tér sokkal jobb mint az eredeti...egyetértek örülök,hogy elbuktak :D ez kellett sajnos
Az elso kep amelyiken rajta van az a kigyó az annyira jol nez ki... Az korábbi 5let sokkal jobban tetszik :/
Youtube-on néztem az Undiról WII-s végigjátszásokat.az értem hogy butított verzió,de azt annyira nem értem,miért vettek ki belőle dolgokat,értem én pl törmelék,vagy fűcsomó.A termek olyanok mintha most söpörtek volna fel...hogy a karakterekről ne is beszéljünk.
(amanda csak a topban van,Natla copfja nem mozog..bár meg kell hogy mondjam több érzelem mutatkozik a cutscenek-ben mint PC-n)
nekem hála Istennek volt szerencsém kijátszani a TRU Wii-n, és meg kell mondjam, teljesen máshogy van minden :)
a Mexikói pálya SOKKALTA jobb, mint a PC-x360-PS3-mon.
ingyé van az Undi a PS3-mon? :D
na, ennyi pénzt talán megér. :clown:
na, most tényleg, ha beleszámítjuk az internet-előfizetést, + azt, hogy elő kell fizetned a PS Plusra is, akkor már lehet, hogy nem éri meg. :rolleyes:
Spoiler!
lehet h erről volt szó,de Amanda miért is akart eljutni avalonba?
mert nekem nem jött le a játékok során..:/
Legendben,derül ki,amielőtt meg nem idézi azt a szellemet.meg ugye amíg Natla nem próbálja megöletni(Doppel lehajítja)
szerintem Amanda sem tudja, hogy Avalon milyen hely, sztem valami paradicsomként képzeli el.
http://www.benglued.com/wp-content/u.../08/tomato.jpg
:vlol::vlol::vlol:
paradicsom..:D
amugy azon gondolkodtam,hogy elvileg amanda az anniversaryban végig ott volt.hisz valakinek össze kellett nyalni natlamama maradékát nem?tehát időben az anni(TR1) és a Legend,meg az Undi közt max félév telhetett el(ha csak a bőr regenerálódását nézzük)
Ahh sztem ebbe a készitok sem gondoltak bele igazán, h ki nyalta fel natla maradekat v h amanda miert is akart elmenni avalonba, sztem ezekbe a reszletekeb belese mentek.... Sztem azért a TR1 meg az undi közt azért sokkal több idő van, hisz az undiban már sokkal öregebb, teljesen más a Laránk...