ment csengőhangnak mobilomra:D(komolyan)
Nyomtatási nézet
ment csengőhangnak mobilomra:D(komolyan)
Amúgy ez tök olyan mint a Still Alive felgyorsítva. :D (mivel hogy gondolom ez az is :vlol:)
:ylárik noygan si zE
http://www.youtube.com/watch?v=nqesF...eature=related
Istenem miért van az, hogy egy jó dolog után rögtön jön egy rossz? :(
Talán azért, mert ez arra buzdít, hogy minden jó dolgos pillanatnak örüljünk?
És miért van az, hogyha valaminek nagyon örülünk és már régóta várjuk (és már lóvét is spóroltunk rá) azt elveszi tőlünk az élet?
Bár nem engem szólítasz meg, válaszolok. :D Ellentétekre épül a világunk, és ezt fogod megtanulni itt. Így kell boldogulni, vagy még jobban összekutyulni a menetet. Ha kutyulsz vagy komolyan hülyülsz, mehetsz "évet ismételni".
Na jól van, túl komoly volt. :vlol: Csak nem akartál venni valamit? :D
de, de, de nem csak a játékoknál volt velem ilyen, a való életben is.
(konkrétan a Hydrophobia: Prophecy-vel jötte ez elő. tudniillik a Prophecy ez eredeti Hydrophobia című játék totális újraértelmezése, új grafikával, új, EXKLUZÍV pályákkal, masszívan továbbfejlesztett motorral.)
______
ezt nagyon HÜLYESÉGnek tartom a Microsofttól.
a Hydrophobia CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Xboxra jelent meg. (Xbox LIVE Arcade-ra, azaz XBLA-ra)
most azonban az Új Prophecyt (ami ugyanazt tartalmazza, mint a Hydrophobia, csak még többet, de a pályák és fő szori ugyanazok, kibővített befejezéssel és új pályákkal), ezt most PC-re és PS3-ra akarák megejelentetni.
az XBLA-s döntés a Microsoft kezében van.
(a Dark Energy Digial erősen szeretné, ha XBLA-ra is megjelenne, de úgy tűnik, a Microsoft nem engedi. komolyan olyan, mint egy kullancs, vagyis pl. amikor egy háborúban egy erősebb ország egy gyengébbet megtámad, és olyan döntésre kényszírti, amit nem akar, de muszáj neki...)
hjajj..... pedig én olyan jóban voltam a Dark Energyvel, leveleztünk is... Robbie a tanú rá!
______
na mindegy, hát ha ezt hozta nekem a sors, akkor ezt hozta. Lesz ennél még keményebb is. (SOKKAL keményebb, tudom, de akkor is, nekem nagyon bejött ez a játék! nagyon.:()
Valahogy nem tudnád majd megoldani, hogy PC-n rendesen működjön neked is? Esetleg a szomszédodnál végigviszed, stb.?
A NYOMORULT ROHADÉK *********TTTTT!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper: :jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::j umper::jumper:
HOGY LEHETEK ÉN ILYEN PARANORMÁLIS MÓDON SZERNCSÉS????!?!?!?:jumper::jumper::jumper:
a SZOMSZÉDOM, az a drága jótét lélek pont ma vett egy vidikarit, és kipróbálta, HÁT: az UNderwolrd a MAXON kicsike laggolsáokkal MEGY!!!!!!!!!!:jumper::jumper:
és megígérte, hogy letölti nekem a Prophecyt. én meg mondom neki: Áldjon meg a JÓISTEN!:hug:
Fúh.... GLaDOSnak volt igaza. (az a nő egy gyöngyszem, egy....:D )eddig minden ilyenféle ügyben a szomszédhoz fordultam, csak pont most nem jutott eszembe.
Istenem....hogy nekem mekkora mázlim van...
SZÓVAL: PROBLÉMA MEGOLDVA!:jumper:
Mondom én, hogy csak van valami megoldás. :)
Amúgy írtad az Egyéb játékok topicban ezt az egész alvós dolgot, itt írom le a válaszomat, nehogy offoljak. :)
Naszóval, próbáltam már én is 9-kor lefeküdni, de egyszerűen NEM megy, valahogy nem leszek akkor még álmos. :D
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:jumper:
Hát nem csodálatos??:jumper:
http://hydrophobia-game.com/
szégyenlem ezt mondani, de per pillanat most én személy szerint jobban várom, mint a TR9-et. :o:o:o
úúú hááát úúúh amatőrnek tűnik :S
Még mindig azt kell mondanom hogy az animációk nem túl kidolgozottak és vállas nagyon ez a csajszibarack :)
Drága jó Kacsám remélem nem veszed sértésnek a véleményemet.
Szerintem az animációk még mindig rosszak:( (ez eléggé elrontja a játékélményt.)
Azt a csajszit miért nem lehet normálisan végre megcsinálni?.
A pályák nem tönnek nagyon érdekesnek..:(
Azért remélem neked majd tetszeni fog!^^
Hátha kijön Xbox-ra is :)
A GameStar szerint május 9-én már meg is jelenik PC-re, ez azért elég jó. Jó gyorsak voltak a fejlesztők. :)
Johnny-kám( mostantól így foglak hívni xP)
Most nem a kedvedet akartam elvenni.. Nyugodtan visszavághatsz azzal is, hogy szar az MK vagy az Uncharted, de te is tudod hogy csak magadat égedtnéd.
Véleményt kértél, tőlünk megkaptad... Ennyi aranyom.
Majd akkor mondom erre a játékra hogy csodálatos és lenyűgöző ha végre kijavítják a hibáit és kap valami díjat..(mint pld Uncharted)
Illetve ha már több mint 15 éves játék lenne és még mindig lennének részei(Mortal Kombat)
iiigen?:eek:miért?
amúgy tudom, hogy jobb az MK, vagy az Uncharted. scak nézz rájuk, nem is hasoníltható össze ezzel. de nekem JOBBAN BEJÖN. Érted? minden bizonnyal híresebb és sikeresebb játékok az MK és az Uncharted, de nekem akkor sem jönnek be. Érted? :rolleyes:
Ezért :p(...)Idézet:
John Smith-nek hívnak
Szerk:
Johnnykám nem ez a lényeg. Attól hogy véleményt írtam a kedvenc játékodról nem kel azonnal nekem esni hogy akkor az én 1ik kedvenc játékom is szar..Nem tetszik, nem tetszik. Emberek vagyunk, különbözünk( azt írtam elösször hogy bűzlünk xDD)... Szóval nem mondtam hogy olyan fú de rossz lenne.. Akkor inkább úgy fogalmazok hogy hülyeség ezt a fejlesztett részt kiadni mert úgysem lesz jó.. Ink csinálnák a 2. részét..
Szóval tömören gyönyören oké, tetszik neked megértem, örülök neki és ennyi :D
Lehet anélkül is csak hirtelen más nem jutott az eszembe..:D
Most hogy így vissza olvasom.. Jól leégettem magam xD
Nem is tudom min kaptam fel a vizet.
Bocsi Kacsa hogy ilyen buknó ****** voltam... Szarkedvem van oszt mindenki máson vezetem ma le..:nut:(ismételten 1 rossz szokásom :p)
Én egész kinai váza boltot tudnék nyitni annyi ilyen embert ismerek :D...Utáltam az álltalánost xP.. Annyi irigy, sunyi és kétszínű ember van..
ííííííííííííííígy van!
vannak olyanok, akikről azt gondolod, egész normálisak, aztán egyszer kimuatják a foguk fehérjét. :clown:
eddig összesen KETTŐ lány van, akikben teljes mértékben nem csalódtam.
jóban is vagyunk.
még magunk között beceneveket is adtunk egymásnak: az egyik lány a Franchi, a másik a Mágnespicsájú, én meg a Princa vagyok xDDD :vlol:
____
alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettek:jumper:pár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Engem is felvettek már :jumper: Már allig várom a szeptembert, hogy végre itt hagyhassam azt a sz*r iskolát igaz nekem egész jó osztályom volt, de már nekem szükségem van egy másikra :jumper::p
Nyugi első olvasásnál én is negativumot véltem fel kacsánál a hszban..:)
-----
Az olyan emberek azért élnek hogy szórakoztassanak minket másra nemképesek :)
-----
És Gratulálok nektek:) csak ne változzatok meg mert abból csak károtok lesz természetesen a pozitív dolgokon ne változtassatok :) na én nekem meg most volt a ballagásom fuuu de unalmas volt.. XD
én ma megyek ballagásra, de nem az enyémre, a ucsitesóm és anyám keresztlányáéra.
Középsuli álltalában sokal jobb szokott lenni mint az általános.Idézet:
alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettek:jumper:pár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Legtöbb embernek ilyenkor már benő a feje lágya. Ráadásul már nem tehetik meg azt amit álltalánosban mert különben repülhetnek :D
Én is jövőre már gimibe megyek, végre!:D Csak én 6 osztályosba. Azt a sulit már nagyon utálom.
Igen, mert álltalános tele van bunkó kis pöcsfejekel akik azt hiszik ők a Janik és ''felsőbbrendünek'' érzik magukat... A pasik álltalában ilyenek... A csajok meg vagy sarki kurvák vagy nyalízos kis görények :D.. Én olyan voltam mint 1 pszichopata xDD Aki beszolt azt 1ből megvertem.. Nem érdekelt az sem ha 1 benga állat volt.. Akkor is felpofoztam és pöcsön rugtam az illetőt xDD...
Tanárok azok utáltak annyi baj volt velem... Mindig pofáztak hogy miért nem hasonlítok a szüleimre...( Nagyimra hasonlítok :D az volt ilyen :P) Ellenőrzőm álltalában tele volt beírásokkal :D. Viszont jó tanuló voltam úgyhogy jó gimibe vettek fel :D... Nagyon poén volt felvételizős tanár arca amikor meglátta hogy full kitűnő vagyok mindenből szorgalmam is 5-ös magatartás meg 2-3 között volt xDD
Az általános után se egy leányálom... Nem komolyodnak ezek semmit se. :vlol:
Tudom :D
Csak nem akarom Kacsa kedvét elvenni. :D
Viszont tényleg megkomolyodnak. Ugyebár mindenkinek új környezet ezért mindenki a jobbik formályát próbálja majd mutatni :D(kivéve az idióták)
Ha így lesz 1 jó osztály közösség és nem lesz az, hogy ilyen csapatokra bomlik az osztály(legtöbbször így van álltalánosban) akkor 1 arany élet lesz a gimi.
Ha viszont nem akkor újabb 5 év szenvedés vár rád Kacsa :/( De nem így lesz :D pozitív gondolkodás :p )
Nálunk kb mindenki jóba van mindenkivel :D. 1etlen 1 gyerek próbálta játszani a nagymenőt de rájött hogy semmi esélye :D
engem most egy eléggé "elit" gimibe vettek fel. most is elmentem tegnap anak a giminek a ballagására, (uncsitesóm oda jár, és most ballagott), és halljátok, vagy fél óráig csak eredményeket hirdettek, hogy kik és miket értek el, hát, nem volt ritka az a diák, aki 4, AZAZ NÉGY nyelven, majdnem totál perfekten beszél! (angol, német, francia, magyar)
aztán, volt olyan, aki országosan első lett valamiféle biológiaversenyen, meg mindenféle tudóspalánták voltak ottan... mondom OMG OMG én tényleg ide jövök?!:jumper:
szóval nagyon nagy eséllyel nem lesznek bunkó osztársaim.
habár, megmondom az igazat, már a mostani oszttársaim nagy része pozitívan megváltozott. most nyolcadikba már kisangyalok ahhoz képest, hogy miket tettek 6-ban, 7-ben. az maga volt a rémálom.:mad:
szóval már elkezdett benőni a fejük lágya, DE még mindig lehet hová fejlődniük.
Én félek a gimitől, mikor voltunk ott iskolátnézni csak full ismeretlen arcokat láttam *.*
Viszont a suli tele van pénzel mikor végig sétáltam a folyosón csak ámultam és bámultam mondom te úristen még a folyosókon is Win7-es gépek O_O
és jövőre fogják felújitani igy is nagyon jól néz ki és mutatták milyenre akarják hát nagyon tetszik O_O
Nálunk is Win7van :D már egyre jobban terjed az oktatási intézményekben :)