Ja, mehet a majom. És igen, úgy csináld mint a TR3-ban. Ha nem bántod őket, ők sem támadnak. Van olyan katonában is, gondolom megoldható. :)
Én kékfenekűt akarok Roli! :D:D
Nyomtatási nézet
Ja, mehet a majom. És igen, úgy csináld mint a TR3-ban. Ha nem bántod őket, ők sem támadnak. Van olyan katonában is, gondolom megoldható. :)
Én kékfenekűt akarok Roli! :D:D
Lila!!!XD:D
Sokkal hangulatosabb lenne majmokkal!!:D
Narancssárga! :p Am télleg sokkal hangulatosabb lenne. A TR3 is hangulatos majmokkal :)
Cöhh.
Zöld. :P
egy WIP kép :) felismeritek? :)
http://i39.tinypic.com/2gt3r4h.jpg
nem. xDD :D
a szög nem ugyan az de így lehet h beugrik :)
http://tombraiders.hu/files/tr1/1/tr1_03_09.jpg
OMG LOST CITY OF DELSARACARY! :jumper: :D
nem nyert :vlol: Lost Valley a TR1ből :D ez a része igen tettszett ezért is raktam bele a játékba :D mellesleg az egész TR1es völgy benne van, de az a második pályában persze kicsit átalakítva ;)
A Lost Valleyt beleépítetted a pályádba? :eek::eek::eek: Kedvenc pályám, az anniversary-s kiadása nem tükrözte a szépségét. Ha mást nem is, akkor ezt kiadhatnád demóba. Eszméletlen gyönyörűen nézhet ki wdavid! :) Viszont a majomra visszatérve, ha mondjuk az egész majom más színű lenne mit szólnál hozzá? Van egy lila majmom, trsearch-es de átszíneztem corellal. Ha kell, küldöm itt. Viszont a soundokat nem tudom küldeni, mert túllépi a 97 kb-ot.
nem a zegészet építettem bele a játékba csak ezt a részt :D igazából több TR részből is van benne egy két helyszín, azok amik tettszettek :D
ezekből van pár átdolgozás: TR4, TR1, TR3 :)
a lila majom biztos jól néz ki de ebbe a pályába nem hiszem h passzolna, mivel próbálok az élethűségre törekedni :o minden esetre az ajánlatot nagyon köszönöm, rendes tőled :hug::)
Ú nekemis az a kedvenc pályám a TR1ből :D Kiváncsi vok hogy lett átdolgozva. ;)
Én is, várom! :D
Értem. Semmi gond. Amúgy ez a majmos dolog meg olyan, hogy mind2 másmilyen, amúgy meg sztem tök mindegy, hogy milyen a shegge színe a majomnak, 2 fajta van van a baboon normal slotban meg a baboon silent slotba, ráadásul ha nem a robbanós fajtát használod, akkor meg nem tűnik el a majom, olyan, mint a Tr3-ban, kipróbáltam, működik. Viszont már nagyon várom a pályádat wdavid! :) Tényleg, Croft Manor lesz benne?
hehe nem azt kivettem :o ráadásnak nem találom a project fájlokat, szóval, lehet hogy az egész elveszett, de még körbe keresgélek :)
örülök, hogy tettszik mindenkinek :hug:
ismét volt egy hosszabb pihenő, meg közben számítógép csere is :D
új képpel jelenleg nem tudok szolgálni, de ha esetleg lesz olyan ami, nagyon megtetszik szerkesztés közben, talán felrakom :D
jelenleg új animációkat próbálgatok, főként a futás animációját szeretném lecserélni :)
szóval egyenlőre ennyivel tudok szolgálni, lassan halad a munka magán élet miatt, de próbálok minél többet foglalkozni a projectel :)
Sok szerencsét:D:)
köszi szépen :D a hosszú hétvégén szerkesztgetek kicsit, és lehet h megleplek titeket egy kis újdonsággal :)
kicsit késve de tartom magam az ígéretemhez :) tessék parancsolni :)
http://i48.tinypic.com/axl2f9.jpg
remélem tettszik :)
nagyon jók. :eek: :)
Oriási munka wdavid!!:D
Gyönyörü!!^^
Lara rucia más úgy-e??:D
:thumb::thumb::thumb:
Gyönyörű lett wdavid! :) Remélem, hogy hamarosan kiadod. :) Olyan jó lenne már kipróbálni. :) Továbbra is sok sikert és kitartást kívánok a munkádhoz! :)
köszi mindenkinek :hug: hát a kiadásra egyenlőre még nem gondolnék, mert eddig csak egy pálya van kész, az elsőn még dolgozok, meg van még egy amin rengeteg munka van :D
igen YzaaA, a ruha más, eddig a rövid nacis volt de gondoltam váltok, mert a köd amit használok, a való életben eléggé lehűtené a levegőt és gondoltam az nem élethű, hogy Lara rövid szerkóban szaladgál :D
Aha..értem:D
De nagyon szép minden..alig várom már^^
wdavid..szépek..nagyon...:worship:
egyszer majd én is fogok ilyen szépen szerkeszteni!:p
köszi :hug: ugyan te már most is szépen szerkesztesz ;)
wdavid! Mi van a demóval? Ne menjen ki?
ment a PÜ :)
Hogy halad a pálya? :):D
lassan :D jelenleg nem kezdtem bele nagyobb szerkesztésbe, mert a jövő héten viszem garanciáztatni a merevlemezemet ami 3 hétig fog elhúzódni, meg hát lefoglalt a Battlefield 3 multiplayer :D
elkezdtem újra textúrázni az egész játékot, kezdve a zelső pályával :D teme9 kiadott pár nagyon szép textúrát amiket a reflections of eternity pályában használt :D
http://i46.tinypic.com/302apas.jpg
egyenlőre ennyi van kész, van még ami nincs befejezve de gondoltam megosztom, mert régen nem volt már friss kép :D
Nagyon jól néz ki wdavid! :) Én is leszedtem ezeket a textúrákat és tényleg gyönyörű dolgok vannak benne plusz a plant packban is sok szép növény van. Csak így tovább, nagyon tetszik. Igazi dzsungel hangulata van. :)
Nagyon szép wdavid:DMár annyira várom, de még sok van hátra belölle, ahogy elnézem:p
Nagyon szép, már várom hogy kész legyen!:)
köszönöm :D igen még nagyon sok van hátra de próbálok igyekezni :D