Köszönöm a segítségedet,azonban a képeket nem találtam meg lehet hogy az F12 -vel nem is tudok képeket kiszedni?
Nyomtatási nézet
Köszönöm a segítségedet,azonban a képeket nem találtam meg lehet hogy az F12 -vel nem is tudok képeket kiszedni?
Köszi Zsolt! Amúgy én sem találom a képeket.
A végén vagyok, és ezzel a Mathias-al harcolok, már agybajt kapok, megjelenik az E betű, és nyomom, és nem csinál semmit, hogy kell nyomjam az E betűt? Próbáltam egyfolytába nyomni, vagy sűrűn nyomkodni, de egyik sem csinál semmit. :angry:
Nem megy, hiába nyomom! Nem az E betü jelenik meg rosszul írtam, hanem a kéz ikon, de az E betű szokott lenni. Mindig rámnyomja a csákányt.
miért van az h nem tudom bekapcsolni a tress fx et?? pedig Dx11 es 1gb os vidikariról van szó
sziasztok tud valaki segiteni
67% járok egy hajon vagyok nagy embert kinyírtam most kéne a nyíllal elhúzni a darut a kötélről na most jön a poén a daru jön ami rajta van az ott marad és nem szakad be a hajó hogy tovább menjek már két verziót probáltam xboxom van köszönöm
Szia!
Ez egy bug lesz, de a patch javítani fogja, ami most jött ki a napokban. Azt tudom ajánlani, hogy csatlakozz live-ra, és töltsd le a javítást. :)
melyikre gondolsz 1 vagy 2
Legújabbat. :)
A hajó az az Endurance. Azaz Laráék felfedezőhajója. :)
Jön a daru a láda meg nem? :eek:
Használtad a Rope Ascendert? (A kis motorszerűséget, amit a nagy meláktól szereztél.)
Mert csak annak a segítségével tudsz továbbjutni.
Spoiler!
De lehet, hogy nem ez a gond.
Ezesetben, ajánlom a játék és az XBOX újraindítását. :)
igen használja is !!!!!!!!!!!! eddig 3 verzió volt fent mind kiprobálva god-ban is meg xex-ben is frisités innen http://www.xbuc.net/
--------
mindenkinek köszönöm a válaszát megjavult NTSC/J NTSC/U verzió tu v2-vel xex-ben szép estét jó játékot
Ez a frissités, amről irtok pc-re is megjelent, ha igen, hogy lehet hozzá jutni? :)
Hellosztok
Én most az Endurance Laráék felfedezőhajóján vagyok. A nagy melákot kinyírtam.:) utánna kellene, hogy elhúzza Lara a Köteles nyillal a darut, de nem tudja, füstöl a motor:mad: és egyidő után Lara feladja.:angry: Utánna néztem egy végigjátszást és láttam, hogy ott a nagy melák mielőtt kinyírta Lara, a hajó jobboldalán lévő darut elhuzza:D és utánna öli meg Lara,:) én utánna próbáltam a köteles nyíllal a motorral azt is elhúzni de nem lehet,:angry: lehet hogy Lara ezt nem bírja,:angry: hanem meg kellett volna várnom míg a nagy melák elhúzza,:confused: Most újra meg kellene próbálnom a nagy melákot kinyírni. Elég nehéz volt.
A kérdésem az volna, ebben a helyzetben, hogyan tovább ?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
Nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy nem húzta el a melák a másik darut.
Lehet neked is egy bug okozza ezt a hibát (Épp a múltkor volt egy hasonló eset. Ha visszamész pár hozzászólással, megtalálod.).
Szerintem nézz körül bug javítások körül. Az alábbi oldalakon:
PC esetében: Steam
XBOX esetében: XBOX Live
PS3 esetében: PlayStation Network
Hogy használd a húzó kütyüt, nyomkodnod kell a azt a gombot, amelyiket jelzi közben. Nem elég nyomva tartani :)
Na ez a húzó köteles nyíl nálam is ezt csinálta (PC), nem írt ki semmit hogy mit kell csinálni, pedig én Steam-en keresztül játszom, minden frissítés lejött egyből (ha volt új). és mégis... sőt nem csak ennél, még egy párszor előfordult ez a probléma, hogy semmit nem írt ki... Azt hittem én vagyok béna, de akkor ezek szerint nem.
Spoiler!
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Már szerda óta játszom az ÚJ TR-el, és tegnap este sikerült eljutnom a "Survive the ambush" fight-hoz, miután Lara megtalálta a barátnőjét a palotában.
De nem értem, miért nem tudok megölni minden katonát és lelőnek.
Van - e arra a részre esetleg valamilyen módszer amire nem jöttem, rá? Például, hogy a plafonon meg kell lőni valamit, hogy tűzbe boruljon az egész helység és utána csak néhány katona élje túl?
Ha csak szimplán próbálok nekikmenni, a gépfegyvereikkel lelőnek.
Légyszi írjatok nekem tippet!
Köszönöm szépen! :)
Köszönöm kara!
Tehát akkor marad a gépfegyver és a kézifegyver, ameddig el nem fogy a lőszer.
"leszedni őket mikor nem látják egymást" Ezt elég nehéz lesz kivitelezni, de alszok egyet a dologra és holnap délelőtt adok neki egy esélyt.
Remélem sikerül.
Sziasztok!A Shipwreck Beachnél akadtam el.Annál a résznél mikor Lara este visszamegy megkeresni a barátait.Megnézem egy walkthrough videót és döbbentem fedeztem fel,hogy nálam hiányzik egy felvonó.Mellékelem egy videót ami szerint játszottam.12:00-nál jelentkezik a probélma...nálam csak egy ilyen felvonó szerűség van és nem tudok átugrani a következő oszlophoz.http://www.youtube.com/watch?feature...k9I3zVCIE&NR=1
Megmutatom képpel is,hogy érthető legyen...https://plus.google.com/photos/10917...673?banner=pwa
Tudtok segíteni?
Szia kara!
Sikerült túlmennem a "Survive the ambush" részen.
Rájöttem, hogy először a japán váza mögül gépfegyverrel lelövöm a bal majd a jobb oldalon lévő katonát.
Utánuk pedig elő a tüzes nyíllal és egyenként leszedtem őket. Lövöldözés közben pedig körbe körbe szaladgáltam, hogy ne találjanak el.
Majd jött még két fickó, őket is a tüzes nyíllal.
Aztán folyamatosan jöttek a fegyveresek, akiket csak próbáltam valahogy lelőni, majd eljutottam a bőrkabátos figurához, aki a nagy gépfegyverrel akarta kilőni Larát, és ellene a gránátot kell használni.
Ez így eddig mind szép is volt, eljutottam a tábortűzig, ahol a játék a shotgunt javasolta upgradelni, ami rossz ötletnek bizonyult "Gathering with Sam" rész elejénél, úgy vettem észre a gránát mellett gyors fegyver kéne. Ezt így most elrontottam.
Újra neki fogok menni a "Survive the ambush"-nak és a tábortűznek. :(
Sziasztok!
Majdnem a legeslegvégén,de mindig meghalok. Nem voltak problémáim idáig az ilyenekkel. Mit kell ott csinálni. Már csak ez pici hiányzik a storyból, s eléggé érdekelne :DSpoiler!
Leginkább visszaolvasni :)
Folyamatosan nyomd az E-t.
Sziasztok!
Az íjammal a kiszakítani való ajtókkat nem tudom kihúzni, pedig már megkaptam elvileg a legjobbat.
Elnézést kérek,ha két egymástól eltérő időpontban lévő eseményről kértem segítséget. De amikor írtam a Matyis gondom, még nem olvastam el, hogy a fórumban már ehhez kapcsolódó téma már volt. Törölni nem tudtam a hozzászólásom, így módosítottam. (Azért köszönöm, hogy mindkettőre válaszoltatok.)
Utóirat: a gondom még mindig fenn áll:(