Nna elküldtem mindenkinek a számlaszámomat. Akkor oda mehet a 10 000 kemény forintok. :)
És szrtm abba minden bele fog férni, kaja-pia, minden. :)
Utazás az nem. :)
Ha hajókázni akartok, az sem. :)
Nyomtatási nézet
Nna elküldtem mindenkinek a számlaszámomat. Akkor oda mehet a 10 000 kemény forintok. :)
És szrtm abba minden bele fog férni, kaja-pia, minden. :)
Utazás az nem. :)
Ha hajókázni akartok, az sem. :)
Átutaltam. :) Akarunk hajókázni. :D
Megjött Samu, Te vagy az első. :)
Ha a borfesztiválra hajókázunk, akkor akarok én is :clown:
Biztos hogy jöttök Thak, Matie,? Mert holnap megrendelném a szállást
Nehogy rajtam maradjon.
Biztos :)
Jajj télleg Thak, Te tudsz kocsival jönni? Mert csak nekem lesz, a többieknek nem.
Biztos megyek!
Elvileg igen. Ha nem rohad szét még jobban. Mert kézifék az nincs rajta, anyám+tesóm elfüstölte.
Lefoglaltam a szállást, most már nincs lemondás. :)
Sajnálom, még jó hogy így előbb derült ki hogy dolgozni fogok. :(
OBig!elutaltam a pénzt.remélem meg is érkezik!:)
Már el is ittam. :)
Nem tudom,hogy le vagyok-e maradva,vagy sem,de mikor megyünk? : D
Aug 17-20. Akkor van a Balatonboglári fesztivál is, mindenki betegre ihatja magát. Borral vagy éppen pálinkával, amelyik tetszik. Kaját ott nem érdemes venni, mert borzasztó drága, viszont van egy jó pizzéria, de ha oda mennénk, majd le kell folgalni előre az asztalt, mert kicsi, vagy dobozban esszük a parton... Ha jól láttam, csak félóra vonatozásra van. Igaz, lesz két kocsi, de én oda nem fogok vezetni, max ha vki helyettem :D
Viszek majd társasokat, felrakom ide őket, hogy akit érdekel, legyen ideje elolvasni, miről van szó :D
Aranyásók
BANG!
Vigyázz6
Jó kis csapjuk be a másikat játékok.
Activity nincs valakinek?
Vagy nem kell? :)
Eddig csak 9-enn vagyunk, így beférünk a két kocsiba. Majd én vezetek, ne aggódj Thak. :)
Alkesz :jumper::D:D
Activity-m nincs,de UNO kártyával szolgálhatok,ha az érdekel valakit : D
Akkor én viszek Activity-t. :)
69 nap van hátra gyerekek :D Ahhh pálinka jöheeeet *.*
És a lóvé hun van szépecsém? :)
Azt én átutaltam neked OBig :D Sms-t is írtam neked. Ne idegelj :DD
Húú, tényleg! Bassus! Mindig efelejtem a rendes nevedet.
Bocsánat. :) Majd kiengesztellek egy fügéssel. :)
De mindegy, már azt is elittam. :)
Irigyellek titeket,hogy így tudtok inni : DDD
(sztem engem kifogtok nézni amikor a kis üdítőimet kortyolgatom majd xD)
A dobozból evős partosra szavazok. :) Ha úgy alakul én is vezetek, csak az utat tudja valaki. Vagy vigyek GPS-t is? :)
Farkasokkal Táncoló... :D
Lesz még más is aki üdítőzni fog. Még az sem kizárt, hogy én is. :)
Matie -- Mephizto -- Thak -- +Évi -- Roli -- Scoobykah -- OBig -- +Évi -- TranSam+2fő -- Sveby :jumper:
Mivel már csak egy hónap van vissza, lassan-lassan tudnom kéne, ki, mikor, hova érkezik.
Sveby+Mep 10,45 Balatonkeresztúr
................,,,,,?????????
hát...ha a szállásnál lenne a találkozó,akkor:
akkor 6:42es vonattal elvileg 9:20ra érnék Balatonmáriafürdőre...onnan meg ahogy a térképet nézem 20-25percre lehet a szállás.
Majd kimegyek eléd az állomásra.
No tehát:
Sveby+Mep: 10,45 Balatonkeresztúr
Scoobykah: 9:20 Balatonmáriafürdő
Többiek?
Thak+Évi?
Matie?
Roli?
TranSam?
12:51 Balatonmáriafürdő. Ha változik valami, hívni foglak. :)
Sveby+Mep:10,45 Balatonkeresztúr
Scoobykah: 9:20 Balatonmáriafürdő
TranSam: 12:51 Balatonmáriafürdő.
Thak+Évi?
Matie?
Roli?
Nos mivel eddig úgy néz ki, hogy Évivel autóval megyünk Pestről, így aki útbaejti, az becsatlakozhat hozzám, és nem kell vonatoznia. 2 hely van a kocsiban, 3, ha a hátsók nem bánják, hogy akkor nyomorognak. Nem olyan kicsi az az ótó, Mazda 626, csak na.
Ki lehet húzni a listáról, akárhogy is akarok menni, nem tudok. 17-ére és 20-ára is be vagyok osztva a munkámban. Szabadnapjaim pedig már elfogytak. Sajnálom, nagyon sajnálom.
Roli
Matie?
Scoobykah?
Még vissza lehet lépni.
én még mindig benne vagyok.
Kocsi hátsó két(három) helye még mindig szabad. Pestről. Ha vki jönne, akkor szóljon időben. Legkésőbb 16-án :D Pl Szolnokról is Pestet érintve megy a vonat?
Én Meppel Kecskemétről megyek busszal, megbeszéltük hogy miattunk ne fáradjatok és követjük az eredeti tervet. :D Az nagy kerülő lenne nektek. :) Matie Pesti, ő??? :confused:
Vidéki vagyok. :D Szóval nekem kicsit bonyolult. Még utána kell, hogy kérdezzek a dolgoknak, mert nem olyan egyszerű. Ilyenkor szidom magam, hogy nem tanultam meg vezetni.
Spoiler!