Jaaajh Cindykém, nem is az én ötletem volt ám a tréner:D
a szomszéd ajánlotta föl:clown: én meg már idegállapotban voltam, hát persze, hogy elfogadtam:rolleyes: amúgy szégyelltem is magam rendesen. utálom a cheatereket. ha online lettem volna, azaz multiba (ami nincs is a Resi4-ben) akkor nem is használtam volna;) (még mindig ég a pofám, mert a "szenvedj és jutalmat kapsz" elv alapján élek, nem csalok, még puskázni se nagyon szoktam a suliban)
Idézet:
Cindy eredeti hozzászólása
Habár azt nem értem miért minden horror játékban zombik vannak.A szellemek, vámpírok, csontvázak stb... kimentek a divatból?:D
biztos rájöttek, hogy ZOMBI RULZ!
xDD Zombie LÁW:vlol:
JAVÍT: gondoltam jófej leszek, és nem idegesítem az adminokat, ezért inkább szerkesztem a hsz-t :D
ja, és most közös fotoózáson vettem részt egy Regenerátorral, csak a vége felé ( a másdodik és harmadik kép) beidegesedett, és harapni akart a hálatlanja. pedig most celebbé teszem.
ja, és aki nem bírja a rusnyaságokat, (akiket meg is értek) azok számára elrejtem őket, mert enyhén ijesztőek.:jumper:
Gratula, én még első végigjátszásomat sem fejeztem be. :D A Regenerátorok most jöttek elő, blöee, először megláttam, szívbaj jött rám. :)
2011-03-13, 19:01
horus
Nagy Grat.:)
2011-03-13, 20:12
Kacsa
Ting: jujha... na az durva rész. Én úgy győztem le a félelmemet, (Regenerátor-fóbia) hogy elindítottam a Regenerátor-lélegzést és zenéjüket egyben, és kikapcsoltam a lámpát a szobában, tök sötété volt, és úgy egy idő után mrá nem féltem tőlük;) próbáld meg te is.
Regenerátor zene és lélegzés egyben:
hupsz bocss az eredeti Regenerátor zene: (mivel ez csak az "Evil Malaise")
amúgy most, hogy Pro módon is kész a játék, így megkaptam INGYÉÉÉÉ a Plaga Removal Laser 412-őt (P.L.R. 412), ami valalami baromi jóóó:jumper:
itt egy vidi róla:
ja, és MINDENKIT, MINDEN FŐNÖKHARCOT elsőre kinyír:eek::jumper::jumper:
még a Regenerátorokat is...............................
hogy mi is ez a fegyver? egy olyan speckó sugárzást bocsát ki, ami kizárólag a Plagákat öli meg (de azonnal), a Plaga nélküli testre, vagy a kifejletlen-Plagás testre ártalmatlan.
mert ha a Plaga már teljesen kifejlődőtt a testben, csak halállal lehet eltávolítani. a gazdatest halával. :(
2011-03-14, 14:03
Lara Croft2
El cserélném egy Assassin's Creed: Brotherhood plakátomat egy Alison Carroll-os vagy Tomb Raider Underworld-ös plakátra. Ha valakinek van kettő bármelyikből,akkor az írjon nekem PÜ-t. :)
2011-03-14, 17:52
YzaaA
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
Ting: jujha... na az durva rész. Én úgy győztem le a félelmemet, (Regenerátor-fóbia) hogy elindítottam a Regenerátor-lélegzést és zenéjüket egyben, és kikapcsoltam a lámpát a szobában, tök sötété volt, és úgy egy idő után mrá nem féltem tőlük;) próbáld meg te is.
Regenerátor zene és lélegzés egyben:
hupsz bocss az eredeti Regenerátor zene: (mivel ez csak az "Evil Malaise")
amúgy most, hogy Pro módon is kész a játék, így megkaptam INGYÉÉÉÉ a Plaga Removal Laser 412-őt (P.L.R. 412), ami valalami baromi jóóó:jumper:
itt egy vidi róla:
ja, és MINDENKIT, MINDEN FŐNÖKHARCOT elsőre kinyír:eek::jumper::jumper:
még a Regenerátorokat is...............................
hogy mi is ez a fegyver? egy olyan speckó sugárzást bocsát ki, ami kizárólag a Plagákat öli meg (de azonnal), a Plaga nélküli testre, vagy a kifejletlen-Plagás testre ártalmatlan.
mert ha a Plaga már teljesen kifejlődőtt a testben, csak halállal lehet eltávolítani. a gazdatest halával. :(
WoooW:jumper::jumper::jumper::jumper:
nincs PC-ben???
annyira joo!!!!!!:jumper::jumper:
ki akarom probálni!!!!!:D:jumper:
nincs pénzem ps-re vagy wii-re és bisztos hogy apám nem vesz németbe mert 1 csomot kértem s nem vett:(
pedig ojan jo lenne annyira kiprobálnám:jumper:
2011-03-14, 18:16
Cindy
YzaaA: De van pc-re.(re 1,2,3,4 és 5 van pc-re) :D Kacsa is azon nyomja.
2011-03-14, 18:46
YzaaA
akkor jo:D
megnyugodtam:o
amm le lehet tölteni?
és ha igen valaki linket priviben nekem :p
szerk:most már nem kell:D mert diablon megkaptam:p
2011-03-14, 18:58
Ting
Kacsa: Kösz a segítséget, majd valamelyik nap kipróbálom. :)
:D az jó, mert én nem:clown:
csak csekkold le akcióban.... :(
2011-03-15, 13:34
YzaaA
joo lecsekkolom:D
a 4-esben van ugye?
mert most azt töltöm:D
2011-03-15, 13:36
Kacsa
igeen, igen, a négyesben van.
amúgy szólók, tényleg ijesztő, és ez a "szörny" eléggé a végén lesz, és ez a játék össze sem hasonlítható az utóbbi TR-ekkel. (hosszra) szal sokáig tart.
2011-03-15, 13:39
YzaaA
nem baj alig várom hogy kiprobálhassam:jumper:
játszottál már a Will Rockal?
Abban a tehenektöl féltem a legjobban ojan jesztöek voltak!!
és a csontvázak ameikek ugrottak ki a falbol!
na akkor majdnemszivrohamot kaptam de szerencsére ott van a majdnem:D
Szerk: (hogy ne menyek a moderáttorok agyára ezért szerkesztek:p)már 15,8 százalékon van ejsze ma még le is jön:jumper:
2011-03-15, 16:20
YzaaA
ezaz!!!!!!!!!!!:jumper::jumper:
mostmár lejött:D
2011-03-15, 16:34
Robbie
Khm... warezről se nagyon beszéljetek ilyen formában ha kérhetem :)
2011-03-15, 18:40
YzaaA
rendicsek:D
2011-03-16, 21:27
horus
Megvan a GTA V szereplőinek listája.
Egyre több pletyka kering a neten a játékról melyek szerint a Rockstar Games már fejleszti a következő GTA játékot, a pletyka szerint majd egy FBI ügynököt fogunk irányitani és LA-ben fog játszódni.A Telsey and Company aki a R* Games játékok szinkronhangjaiért felelős egy Rush nevű játékcimmel bővitette listáját egyesek szerint ez lessz majd a GTA V http://www.strategyinformer.com/news...-v-cast-leaked
2011-03-17, 14:06
Hanna
Csináltok screenshotokat hogy hol jártok az adott játékba?:rolleyes:
2011-03-17, 17:40
YzaaA
Woow az jo lex én szeretem a GTA-kat már 9 éves korom ota játszom:jumper::jumper:
2011-03-17, 19:00
Kacsa
nekem túl erőszakos....
meg komolytalan.
a Resibe is van erőszak, de nem olyan, hogy hopp itt egy nő gyerünk lükjük meg vagy lőjük le, vagy hopp itt egy kövér ember sétálgat az utcán gyerük hedsatoljuk le hátulról.... -.-
2011-03-17, 19:07
Michele
Jaaaaajjj, nem ennyiből áll egy GTA. :rolleyes: :D
2011-03-17, 19:10
Kacsa
Mé Michele te is szeretd a GTA-t?:eek:
Valahogy ezt tdutam rólad a LEGKEVÉSBÉ elképzelni:vlol:
2011-03-17, 19:17
Michele
Pedig sose titkoltam. :D Vagy tényleg nem említettem még? :vlol:
Szó mi szó, nagyon régóta imádom. :jumper:
2011-03-17, 20:23
Ting
A GTA komolytalan, de én pld. azért szeretem. Ha végigvittem a küldetéseket, az még csak a kezdet, számtalan dolog van, amit lehet csinálni. (főleg a 4-ben) :) Plusz multiban közösen is lehet marhulni.
2011-03-17, 20:37
YzaaA
a GTA-ban pl én mindig azon fáradok le hogy másnak a kocsiát töröm összeXD:vlol::vlol:
2011-03-17, 21:03
horus
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
nekem túl erőszakos....
meg komolytalan.
a Resibe is van erőszak, de nem olyan, hogy hopp itt egy nő gyerünk lükjük meg vagy lőjük le, vagy hopp itt egy kövér ember sétálgat az utcán gyerük hedsatoljuk le hátulról.... -.-
Senki nem mondta hogy lődd le az ártarlan embereket aki akarja az úgy játszik, de a GTA sosem erre volt kihegyezve.....
Én szeretem a játékot főleg azért mert azt csinálsz benne amit akarsz....
Miért lenne komolytalan ? Ha küldetésekre játszol akkor egyáltalán nem komolytalan
2011-03-18, 09:35
Robbie
Én is szeretem a GTA-t vice city, GTAIII ,GTAIV ,<3
Már elérhető a crysis 2 illegális formában és ahogy látom PSre csak 5GB O_O
Egyébként már a TRT-t is kilopták 2napja..
2011-03-18, 17:29
horus
Tud vki vmit a Prince of Persia játék folytatásáról ? Lessze egyáltalán folytatás vagy ennyi volt ? A neten semit se találtam :S pedig azt a játékot is szeretem :o
2011-03-18, 21:16
avalon
Bocsi, hogy itt kérdezem, de én játszom a Mirror's Edge-t és szeretném kérdezni, hogy lesz-e 2. része, mert mondták, hogy igen!
(Nagyon ajánlom ezt a játékot)!!! :D:D:D:D:D
2011-03-18, 21:44
Petya a Lara Fan
Én nem tudom,de Kacsa hamarosan válaszol kérdésedre avalon. :)
2011-03-18, 21:45
Ting
Nem 100% biztos, de lehet reménykedni. :)
2011-03-19, 12:42
Kacsa
Idézet:
avalon eredeti hozzászólása
Bocsi, hogy itt kérdezem, de én játszom a Mirror's Edge-t és szeretném kérdezni, hogy lesz-e 2. része, mert mondták, hogy igen!
(Nagyon ajánlom ezt a játékot)!!! :D:D:D:D:D
ahogy Ting mondta, nem 100%, de azért 50% fölött. azaz ha azt nézzük., valószínű , hogy lesz, de félek, hogy nem.
én már nem is mondom el a véleményemet az ME-ről, mindenki tudja:rolleyes:
2011-03-19, 13:07
avalon
Köszike :D :D :D :D
2011-03-19, 15:01
horus
Na most figyelj Kacsa ennek örülni fogsz!
Lessz ME2.Az EA Games nem rég közölte, hogy a projekt még él Frank Gibeau cáfolta a hirt mely szerint megölték a ME2-őt.Elmondása szerint a céljuk, hogy minél több fan legyen és minél nagyobb minősitést kapjon :)
2011-03-19, 20:35
Kacsa
:jumper::jumper::jumper:
az én lelkemben ott fog élni az ME, ha lesz, ha nem, de már jó lesz, ha valami nyamvadt első, PRE-APLHA screenshot-ot kiadnának...:( mert így pl. már azt sem hiszem el, amit most te belinkeltél.
felőlem mondhatják, hogy holnapután kijön a játék, de ha nem jutottunk el a Trailerig, akkor nem hiszek el semmit se:rolleyes:
szóval ha megvan a Gameplay Trailer, sőt, elég egy Annonucement Trailer is (amiben biztos lesz gamaplay mert a Mirror's Edge különlegessége maga a gameplay xD), szóval ha megvan a Gameplay Trailer, sőt, elég egy Annonucement Trailer is, akkor MÁR elhiszem.
szó ami szó, kezd elegem lenni ebből a félbehagyás-folytatás-félbehagyás-folytatásból...:mad: azaz nem hiszek semmi infónak. csak ami "kézzel fogható".
2011-03-19, 20:41
horus
Sztem azt csak kitalálták, hogy leállt és nem igaz, de ez hitelesnek tűnik hiszen az EA Games feje mondta ;)
És sztem már nem sokára jönnek képek mivel már 2009-ben jöttek a pletykák, hogy lessz folytatás már 3 éve és sztem a ME2 nagyot fog ütni ;) http://www.ps3mania.sk/novinky/topic4138.html
2011-03-19, 20:50
Robbie
Én úgy tudom hogy az előző ME2 projectet törölték mert nemvolt elég ütős és még most fogják vagy most csinálják újra a terveket hát nekem mind1 mikor jön csak üssön!!!
2011-03-19, 20:51
Kacsa
így van, olyan ütést akarok kapni, amitől a fejem lezuhan a nyakamról:yahoo: