Kacsa eredeti hozzászólása
én az iagazat megvallva amikor rájöttem, hogy limitált a Fegyver lőszere, és a késsel nem lehet harcolni, tökre beparáztam!!
aztááán.... arra is rájöttem, hogy kb. minden négyzetméteren van lőszer. O.o
na és nekem egyszer sem fogyott el semmim, igaz, én nem egy nap alatt jástzottam ki.
(és nem rohantam keresztül mindenen, mint a vak, csak azért, hogy gyorsan befejezzem és - esetleg -megnézzek a játék végén egy érdekes ellenséget (Regenerátor)
(és nem is 4 nap alatt toltam ki, sőt! nem is egy hónap alatt!!!!)
.
YzaaA-nak nem volt ideje. mondta, mennyi vizsgája van.
ezt nagyon is megértem, hiszen ugye első a tanulás.
de kéremszépen, ha tudod, hogy most nincs időd játszani, vagy csak nagyon kicsi, akkor legközelebb ne ronts el egy ilyen nagyszerű játékot. (azaz a játékélményedet.) ha nincs időd komolyabban játszani, akkor játssz újra egy régi játékot. aztán ha lesz időd, akkor kezdj bele egy másik, ismeretlen játékba.
mert másodszorra - akár csalással, akár nélküle játszol - hidd el, NEM lesz ugyanaz. az élmény, az izgalom, a félelem (mivel horror játék), nem lesz ugyanaz, mert mindig tudod, mi jön. (na jó, a Resi4 ebből a szempotból kivételes, mert nagyon hosszú, így lehet, hogy 1-2 helyet nem tudsz előre megjósolni.... de a többi...:()
sajnálom YzaaA, ezt most elrontottad, de sebaj, úgyis tanulál belőle, ha majd a TR9 idején is "vizsgáid" lesznek, akkor ott már csak nem fogsz így tenni.;)
Ja! és még valami: nem szeretném, ha ezt kioktatásnak vennéd, mert én nem vagyok se apád, se anyád, nincs jogom ahhoz, hogy így megmondjam neked, mi a "tuti".
vedd ezt egy baráti, "kacsás" jótanácsnak, mert hidd el, a csalás olyan, mint pl. a drog. (na ilyen hasonlítot is csak én tudok X.x ugye - normális helyzetben - a drogot csak gyógyászíti célból alkalmazzák. (ebben a helyzetben csak akkor, ha MENTHETLENÜL elakadsz, de utána azonnal kikapcs!) ha valaki rászokika csalásra, tényleg nehezen lehet leszokni.
egyszer én is rászoktam. a The Sims 2 esetében. csak aztán egy szép napon azon kaptam magam, hogy nincs értelme a játéknak: mindenen megvan, a lehető legdrágább cuccok; azaz semmi játékélmény nem volt. (nem volt hová fejlődni)
_______
TE JÓSÁGOS ATYA...... na, még jó, hogy ez az Off-topic. még jó. x'DDD