Egy kicsit szíven ütött ez Robbie,mivel én nagy X-Faktor rajongó vagyok,nagyon nagyon szeretem őket. Nem fogom ecsetelgetni hogy miképp,miért,hogyan,mert gondolom titeket nem érdekel.
De viszont egy kis igazat megint kell adnom neked. Egyik szemem sír,a másik nevet a következő X-Faktorral kapcsolatban. Mert jönnek az új X-esek,és akkor jönnek megint a tinilányok,és szétcseszik a műsort. Oké,valamennyire szeretem Csabát is,de Wolf Kati,vagy Janicsák Veca (<-- Két nagy kedvencem,Veca és Kati,de Fanni és Dorka is nagy kedvencem,meg szeretem Szabó Mariannt,és a Summer Sisters-t is,meg a mentorokat is,egyszóval az egész X-et. :D )
érdemelte volna meg a győzelmet,persze a tinilányok jól szétcseszték az esélyüket. Szóval egyik szemem sír a másik nevet,mert kicsit eltűnnek a régi X-esek. (A tinilányoknak köszönhetően.) Valamint az RTL részéről már megint az a ***** pénzéhség,undorító,hányni tudnék tőle. Legyenek akármilyen jók az új X-esek majd,én ugyanolyan hatalmas rajongással fogom nézni a műsort,lehet lesz új kedvencem is,de legyenek akármilyen jók,nekem az első X-Faktorosok maradnak az örök favoritok. (Feb. 16-odikán voltam X-Faktor mini gálán,ahol Wolf Kati,Vastag Csaba,és Király L. Norbi volt a fellépő,és leírhatatlanul hatalmas élmény volt. Már megvannak a jegyek az április 29-edikei nagy koncertre,valamint megvettem Janicsák veca és Wolf Kati : Első X című lemezét. Valamint hatalmas kedvencem most Wolf Kati első,és egyben idáig a legjobb slágere,a Szerelem,miért múlsz? c. szám)