Szerintem meg felesleges volt kitalálni, hogy nem tűnnek el a hullák halál után, mert az ilyen hullákat nem kéne sokáig mutogatniuk xD
Nyomtatási nézet
Szerintem meg felesleges volt kitalálni, hogy nem tűnnek el a hullák halál után, mert az ilyen hullákat nem kéne sokáig mutogatniuk xD
Hát én örülnék neki Michele, csakhogy:
Mivel a bugos oldal kétnyelvű, a képek, és a magyar szöveg mellé kéne angolul is a duma. :)
Én lefordítom, ha kell.:)
Már fordítottam pályák reviewjét.
A fene, tényleg! :vlol:
Hát sajnos az angolom nem a legjobb. Sok 4-es dogát írok, de azok könnyűek; ha már magamtól kell szövegelni, az nem megy. :angry:
Szívesen vennék egy kis segítséget attól, aki jó angolos. :o Ha meg nem, hát nem.
Ha már így szóba került, sok külföldi is nézi az oldalt? Eddig nem is gondoltam erre. Tök jó. :D
Hát szerénytelenség nélkül: Elég híres az oldal, hisz sehol a világon nincs összegyűjtve, kidolgozva ennyi bug, érdekesség. Külön topicja van még a tombraiderforumson is, sőt, az ottani adminok is küldtek be bugokat (ELEN, Nicky, Joseph)
Sajnos a NextGen-ek óta kissé nagyon megtorpant az oldal frissítése, nincs aki segítsen az angolra fordításban.
Jó lenne tényleg, egy kis frissítés.
Mástól is szívesen veszek minden segítséget.
Én megpróbálhatom,
bár foggalmam nincs mit kéne fordítani mert nem olvastam vissza
de elég jó vagyok angolból :)
Húha OBig, az nem semmi. :)
Crash82, YzaaA: a szövegelésemet az érdekességek/bugok mellé.
Nem értem mit mondasz Michele.....:S
YzaaA én is a legjobb vagyok az osztályba :)