úúúgy van, én is így vagyok vele, na nincsenek DLC-k, az a biztos:D
Nyomtatási nézet
Jah rakják bele a játékba ne akarjanak lehúzni :p
a kritikák szerint nagyon nem ment az élre de szerintem nagyon jó de jobb az underworld
olé, van blackberryre!
mit gondoltok, szedjem le inkább valahogy gépre, vagy próbálkozzam meg blackberryn vele? melyik jobb? :/
Ó hé, ha kijön androidra. :) Sony exkluzív mi? Na igen, ennyit erről... Sony xperia mini pro-m van, de nem kompatibilis... Anyád google play...:mad: Na majd ősszel. :)
Én is ki fogom próbálni :D Meg Google Choome-on jönnek majd a multik :D :D
Ó ha androidon is lehetne multizni. :harmless: :D Majd ha meglesz, meglesem a multit, aztán multizunk skacok. Amúgy a krómon ilyen ősrégi szaron menne?
hát iphone-on játszottam vele,és ugyis el lehet akadni vele:O
nade:egykét dolog kivan vágva belőle,de nemvészes.(bár a Xolotl's Stronghold fullpályában jobb lenne:$ )
a grafika szerintem hasonlít a TRU mobilos verziójára,csak picit szebb,részletesebb.a zenék meg kb 5-6 db vn benne,de azok pont jók :P
a main theme a Legendé,nem a TRU-s.
nekem ugy 4nap alatt sikerült kipörgetnem,persze nem tudtam mindent unlockolni....egy csomó ereklye,fegyver,meg egyéb kihívás vn még hátra
Hmmm... Érdekes, szóval kihagynak sokmindent belőle azt mondod? Akkor bekaphatja a drága jó Cystal is meg a drága jó Square is! :mad: Pedig amúgy ha ennél nem lesz ilyen, hogy sd data, akkor viszont kivan hagyva belőle minden szent szar... Vagy ha lesz sd data, akkor teljes lesz, de ilyen nem lesz benne, hjogy leaderboards stb. De az mellékes. De ha a GOL Android változatába a multi is belekerül, akkor bolgod leszek. :)