Multiformatban pedig 63500.- aszem, ha úgy vesszük hogy a DSi is 40 körül mozog akkor nem drága..
De Resi-n és a Dead or Alive,MGS-n kívül semmise érdekel szóval még mindig amondó vagyok hogy NGP akkor már jobban megérné az árát mint a 3DS.
Na azéééér NGPnek jobb a felhozatal :D
Call of Duty--Activision
Killzone--Sony
Little Big Planet--Sony
Lost Planet--Capcom
Metal Gear Solid--Konami
Monster Hunter 3rd--Capcom
Reality Fighters--Sony
Resistance--Sony
Uncharted--Sony
Wipeout--Sony
Yakuza--Sega
2011-02-24, 21:46
horus
De neked van PS3-mad igy sztem nem eri meg az NGP mert úgy is egy csomó játék (gondolok itt az exkluzivra) majd ugyanaz lessz NGP-re mint PS3-ra igy felesleges na meg majd nehogy úgy járjon mint elődje hogy allig lett kihasználva és csak pár csakis PSP dolog van rá
2011-02-24, 22:00
Robbie
Fuu PSP veszte a warez volt és a fejlesztők elpártoltak kivéve japánban :(
Igaz a játékok ára újonnan felért egy nagy gépes játékával de azért vannak exlusive címek amik oda****nak, de rengetek olyan van mint pl az AVATAR játék psp megvolt vagy 4 óra alatta kijátszottam kb na most 4 óráért kifizetne 10-11 ezret? Senki.....
De szerintem most NGPnél nem ez a helyzet lesz mert már rengetek motor támogatja szóval fejleszteni könnyű lesz és van erő a kicsikébe :D
2011-02-24, 22:01
Petya a Lara Fan
PC 4 Evör! :vlol:
(Hülyültem,nem akarok veszekedést szítani)
2011-02-25, 14:48
Kacsa
PC, Xbox 360, PS3, Wii, PSP, NDS FÖR EVÖR!:privateeye:
Én ezennel meghirdetem a semlegességi politikámat minden fanboy/nem fanboy ellen. Pont :D
2011-02-25, 18:06
horus
Ma a Kinect nagyon nagy bazi nagy csalódást okozott nekem, mind azt hittük csak Casual, fos játékok jönnek rá, de nem egy nagyon jónak igérkező Horror játék készül rá a Rise of Nightmares...Nincs még sok infó róla de azt már tudjuk hogy Kinect exkluiziv lessz a játékot a 2010-es Tokyo game Show-n mutatták be
2011-02-25, 18:19
Petya a Lara Fan
Undorító PSP reklámot találtam most,jútyúb-on,Thank You PSP címmel: