YzaaA majd teljes lesz. Kb karácsony környékén.
Nyomtatási nézet
YzaaA majd teljes lesz. Kb karácsony környékén.
Demo nem lessz??:(
Ki szeretném probálni!!:DAddig nem tok várni!!:D
az object készítők neveivel én is bajban vagyok:$
azt is bele lehet írne a README-be hogy az objecteket melyik oldalról töltöttem le?az az oldalnak is jó,a készítőknek is nem?:O
Néhánnyal kapcsolatban tudok segíteni, azt hiszem. Pl. mindhárom kristályos objectet meg a Stonehenge-szerű köveket Trinity csinálta. A képeken még pár alap TR-es tárgyat látok, azokra szerintem elég a Core Design-t írni, hacsak nem akarod kikeresni őket (lengő penge). Larát pedig Po Yu csinálta. A fákat sajnos nem tudom, viszont ha ez az jobb oldalt, akkor az Trixé. Az atlantiszos oszlopról ötletem sincs.:o
Pedig erre figyelni kell, néhány készítő nagyon kényes erre. Ezek miatt vették le pölö a pályáikat mindenhonnan. Ilyen Horus, illyaine, és még páran.
Csak kizárólag tőlünk lehet letölteni a pályáikat. No mivel én nem vettem le őket. Hiába..... :)
Köszi segítségeket. Nem sok objektet használtam a trsearch-ről, csak egy párat, de azokat tök rég tettem bele, már nem emlékszem a nevükre. Annyi legfeljebb, hogy csak magyarországon lesz letölthető a TREditor.hu-ról. Nekem az tökéletesen megfelel. A többi már nem számít.
Dehogynem számít.
Majd megtámogatjuk a külföldi megjelenést is. :)
Eddig is azt tettük azokkal, akikben volt egy kicsi magyar érzés. :)
Tudjátok:... kicsit sárga, kicsit savanyú, de magyar. :)
Össze kell tartanunk, úgy jutunk valamire. :)
Lényeg, a lényeg: tombraidermaster1996! Teszteltesd a pályádat pár olyan emberrel, akik azért láttak már jónéhány szerkipályát. :)
Rendben. Akkor hamarosan keresek tesztereket. De előbb tudjam feltölteni netre a fájlokat, mert teű lassú a netem. Info órám meg nincs, hogy a suliban feltudnám tölteni, és ott is lassú a net...