engem sem.
Nyomtatási nézet
engem sem.
Nem is tudtam h volt földrengés? Hát én szerencsére még egyet sem éltem át, vagy legalább is nem emlékszem!:)
anyám mesélte, hogy az ő gyerekkorába volt egy, és éppen az ágyában feküdt és készülődött a lefekvéshez, meg volt egy pohár az éjjeliszekrényén, és kiömlött a víz belőle a rengés miatt, ő meg szaladt az apjához és sírt:vlol:
Hát én enyhén betojnék, ha egyszer csak belengene a csillár. Itt a 8-on... ha eldőlne a ház, nem tudnék mit csinálni. De hát ahhoz erős földrengés kéne mondjuk. :D
én a 3-on lakok.:)
OMg te a 8-on?:eek:
imádom a magasságot.
sokszor csak úgy belépek az ME-be, és megállok a háztetők szélein, Merc meg néha beledumál, hogy Mi van Faith? Nézed a tájat? A kékek már haladnak feléd!
XD én meg visszadumálok, hogy ugyanmár, te már halott vagy, és megmentettem a nővéremet, mit akarsz? LOL
Játékokban azért szeretek a csúcson nézelődni mert általában a táj nagyon szépen kivan dolgozva és gyönyörködhetek a grafikában :D
Hasonlóképpen, szeretem lassan játszani a kedvencem, hogy minden apró részletet meg tudjak figyelni
A TRA ba is lehet gyönyörködni a látványba főleg a 3. pályán lehet látni az Andokat. Ott a t-rex felé.
igen, ott én is azt tettem:)
amikor úgy játszottam, hogy minimumon ment a játék és megvettük az új videó kártyát tátva maradt a szám.