na, jó lesz ez, csak a sivatagban miért esik az eső? :D és mik azok a furcsa fények? :D
Nyomtatási nézet
na, jó lesz ez, csak a sivatagban miért esik az eső? :D és mik azok a furcsa fények? :D
Juj nagyon tetszik^^
szép színes a 2-ik^^:D
Hát Kacsa, ezt még én sem tudom. :d De lehet hogy amiatt, mert: Időjárás jelentés:Most érkezett meg egy hidegfront Nevadába, mely 100km/órás széllökésekkel és felhőszakadással jár. Egy óra alatt 200 mm eső is leeshet, kérjük, hogy azorkán erejű szél miatt ne tartózkodjanak az utcákon. Nem tudom, newcity tgát használtam, hát majd kialakul a történet, végülis a címe out in the middle of nowhere magyarul a semmi közepén. De végülis zenés kis pálya lett belőle, teleraktam kapcsolókkal.
Yzáááám, örülök, hogy tetszik. :) Van benne csomó színes terem, van piros, kék, zöld meg csomó fajta keverék terem. Meg van motor, meg pár olyan ellenség, hogy odalépsz a teremben egy kockára aztán meg az ellen veled szemben oldódik ki... :) Holnap majd még teszek fel képeket, addig is Sziasztok! :)
Amúgy milyen fényekre gondolsz Kacsa? Az égen levő világos fényre vagy a levegőben levő dolgokra? Jaj meg legyen benne ellenség, vagy ne? Szerintem ellenség nélkül jobb, de ti döntsétek el szerintem.
Az eget kijavítottam szürkére, mint amiben jég van, csatolok mindjárt képeket.
Itt vannak a képek.
én azokra a fényekre gondoltam, amik a 2. képen vannak :)
http://tombraiders.hu/forum/attachme...5&d=1316338678
Jah, márhogy arra gondolsz, az hangulatvilágítás.
jajj nagyon tetszík ez a ojan hangulatossá teszik a pályát...^^:jumper::jumper::hug:
Köszi YzaaA! Hamarosan felkéne töltenem, de még nem teszem, mert még lenne hozzá ötletem, halloweeni tököket kéne belerakni, csak nem találok sehol sem tök objektet... A metához meg sajna nem értek... A pályámnak annyi baja van, hogy kicsit uncsi, de legalább a helyek nagyjából tele vannak növényekkel. Van csomó pálmafa. Csak a tökök hiányzanak még aztán lehet hogy kiadom mint bétát.
http://www.megaupload.com/?d=L5JHXX41 ez a link, de még amire szükségetek van hozzá, hogy működjön az egy data mappa amibe a karnak.tr4-et bemásoljátok valamint az eredeti title.tr4-re mivel amit csináltam az nagy fájl és egy uklogo.pak fájlra, ezután indíthatjátok. Annyit fűznék hozzá, hogy a sötét helyeken valamiért itt a fáklyák nem működnek, a rendes level editorban meg igen... hmmm... nem tudom miért. A kapcsolós termek zenés termek lennének, tehát ahol sok kapcsolót láttok a falon oda ne nagyon nézzetek be. Nézzétek el a hibákat, mert első pálya. Remélem tetszeni fog neked YzaaA. :) Rád gondoltam ezzel kapcsolatban. És remélem, hogy mindenki másnak is tetszeni fog. Majd írjatok ha kipróbáltátok.
hát nekem nagyon tettszik ahogy színesek a pályák meg minden....^^
szerintem jó kis pálya lessz belölle mikor kész lessz:D
sok sikert a továbbiakhoz..^^
Köszi YzaaA! :) Te tök rendes vagy. :) Kipróbáltad? Találtál benne valami nagyon durva hibát? Például textúrahibát, ilyesmit?