jaj istenem RobbiexD
pálcikaemberes:vlol:
Nyomtatási nézet
jaj istenem RobbiexD
pálcikaemberes:vlol:
WOOOW dezsííííír:
"Sony Computer Etertainment bejelentése szerint bizonyos válogatott Playstation Portable címek egy új széria keretein belül Playstation 3-ra is kiadásra kerülnek. A friss label neve PlayStation Portable Remaster Series lesz. (A korábban pletykált God of War: Portable Collection is ezen széria része lehet.)
A PPRS feldolgozás természetesen HD-ba húzott grafikát jelent, de emellett bónusz tartalmak is várhatók játékonként (PSP save game továbbítás PS3-ra), plusz minden szoftver DualSock 3 támogatást is kap. A bővebb bejelentést források az E3 2011-re várják - például arról, hogy a programokba építenek-e trófeatámogatást extraként, valamint sokakat izgat, vajon milyen további "válogatott" PSP stuffok jönnek a későbbiekben... mondjuk a Metal Gear Solid: Peace Walker?"
playstationcommunity.huGOW,Crisis Core,Patapon,LocoRoco,Grand Theft Auto: ChinaTown Wars,MH ha ezek jönnek nekem végem :D imádom az összeset!! :)
KÉÉÉÉSZVAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::ju mper:
http://i54.tinypic.com/2hf4203.jpg
________
a vége elég szomorú lett.:( talán még akár komolyabban elérzékenyültem volna, ha nem tudtam volna, hogy Ada nem halt meg.:D
bár egy akkora zuhanást nem tudom, hogy élt túl, dehát túlélte.:clown:
Játszd ki Claire-el is :jumper: de mostmár "normálisan" :o:D
Igaz, hogy a két főszereplőt utálom, de a gém nagyon jó :thumb:
Akkor már inkább Chriss segitsen be mint Salvador... Jill és Chrisről úgy is van egy csomó ilyen hentai xDDDD
Igen, ép ez a baj, hogy tudod hogy Ada nem halt meg :D...
Amikor először játszottam vele én megsirattam szegény Adát...
Amúgy meg... Leon B változatában a főellenségnél feltűnik valaki :p
Csak az a baj hogy a 4-et hamarabb vitted ki mint a 2-őt... így nincsenek meg azok a deja vu érzések :P
UI: nekem Leon, Claire, és a Cindy kedvencem ^^
Ó jaj! Kacsa! Gratulálok az eredményhez :D
Jobb voltál mint én először :D... Nekem vagy 10 óra volt.... Lehet azért mert csak 6 éves voltam...xD
Nem tudom láttátok e, de jelenleg engem ez a játék izgat a legjobban :jumper: