Igen. Néhe meggyűlik vele a bajom, de ez bevált nálam legalábbis. :) Szerintem emlékszel még a cownboy TR4Gold Fading Lightra. Annak a tombnextgen dll-jét használom.
Nyomtatási nézet
Igen. Néhe meggyűlik vele a bajom, de ez bevált nálam legalábbis. :) Szerintem emlékszel még a cownboy TR4Gold Fading Lightra. Annak a tombnextgen dll-jét használom.
az a legjobb szerkipálya egyszerüen imádom:clown:
Igen-igen, és NG Centerrel meg mindennel ugye? :D
Mert akkor itt egy példa, hogy hogy lehet beállítani:
Köszi Roli! Megmentetted az életemet. :) Ezt szerintem soha nem tudom neked majd eléggé meghálálni. :) Nagyon kedves ember vagy, és segítőkész tényleg. :)
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, mert most egy a régebbi scriptemnél sokkalta újabbat szeretnék csinálni, és behülyül az egész english dat készítő, pls ha valaki tudna ennyiben segíteni, azt megköszönném. A pályám neve Middle of Nowhere a kezdésnél a szöveg: The year 2011, out in the middle of nowhere... Eső effektet akartam volna hozzáadni meg villámlás effektet, de nem jön össze... :( Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm.
Ha meghülyült, akkor a következőket tudod tenni:
Csakis az NG Centerben dolgozz. :)
Ha valami módosítasz a scripteken, akkor a Strings fülön az English-ben is ugyanúgy meg kell tenned. :)
Villámlást a Lightning= ENABLED-del tudod bekapcsolni. :)
Eső már egy kissé bonyolultabb:
Szerkesztőben benyomod a Rain gombot, hozzá a 0-t is, és beállítol neki egy intenzitást. Ez szerintem legyen 3-as. (Csatoltam képet.)
+ A plafont színezd be fekete színnel fehérre :D (Na ez elég hülyén hangzott, de így van :D)
Köszi, amúgy nem hangzott hülyén amit írtál. Az esővel próbálkozok, de eddig a plafon beszínezve rain gomb beállítva, 3-as érték, de nem látszik, hogy esne az eső...
Köszi a segítségeket, annyi kicsi bajom van, hogy a pályámat nem tölti be, helyette kilép és ezt írja ki:TRNG - Detected Unrecoverable Crash
Informations about current crash saved in following file:
"D:\Program Files\Core Design\Last_Crash_6.txt"
NOTE: you removed CRS (Crash Resume System). If you want avoid crashes you should enable newly CRS
Most mit csináljak?
a script amit írtam,kell bele:) különben sehogy se fog esni:)
és a ne felejtsed átállítani a termet outside-ra
(és ha a rain-t átírod snowra,akk hó fog esni)
az összeomlás oka::
valszeg kifelejtetted larát,igy nem tudja betölteni