nem tudatlan vagy csak esetleg nem használtad még :D Shift-et lenyomod és rányomsz a Copy gombra, a listábol meg kiválasztod hova szeretnéd másolni:)
Nyomtatási nézet
nem tudatlan vagy csak esetleg nem használtad még :D Shift-et lenyomod és rányomsz a Copy gombra, a listábol meg kiválasztod hova szeretnéd másolni:)
köszi :D (ugye a leveleditoros topicomba volt szó róla h a városi világítást sárgás narancssárgásra állítsam át.közben kitaláltam,hogy legyen egy átjáró,sikátor,mind1,lényeg h fedett. ez beállítottam 80 as értékekre,lényeg h félhomály van...szted az jó,v azt is nagyon halvány sárgásra átállítsam?)
mit is álíltottál pontosan 80as értékre?:)
a termek alapvető világítását.a legszélső színes oszlopoknál
jah így már értem:o én a külterek világítását sem állítom 52nél magasabbra, de lehet h neked a 80as érték jól néz ki :) majd az első képeken kiderül :D
szeretném megkérdezni,h milyen programmal "ronthatok" egy zeneszám minőségén,v a tulajdonságán?,mert amit szeretnék használni,a madplay nem konvertálja át
Sziasztok, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy egy zeneszámot hogy tudok ismételni végtelenségig egy kapcsoló használatával?
TRNG-t használsz? :)