Jaja meg azt,hogy a vizes peremeken tud majd csúszni :P
Nyomtatási nézet
Jaja meg azt,hogy a vizes peremeken tud majd csúszni :P
ez egyetlen egy résznél igaz, Dél-Mexikóban, ha rázuhantatod a nagy kőtömböt a töredezett padlóra. és akkor a lent található peremek. azok csúszósak.
amúgy nem értem, ezer másik perem van még a dél-mexikói pályán!!! és azokra ráadául már sokkal hosszabb ideje zuhog az eső. mégsem csúszósak.
HELL, legalább EGYSZER belerakták, amit ígértek.:D bár ilyen erővel... a Földközi-tenger alatti, barlangos peremek is csúszósak lehetnének... na és Jan Mayen is... a jég miatt. szerintem csak nem akarták, hogy állandóan nyomogassuk az E gombot. (vagy boxon az Y-t)
de akkor itt jön a kérdés: minek rakták bele a kőtömbös, töredezett padlós, Dél-Mexikóba megtalálható részt csúszósnak? legalábbis a peremek semmi másban nem különböznek a többi dél-mexikói peremtől.
Ehh, megint egy újabb Crystal Dymanicsos nonszensz dolog.
Jól van fogjuk a szűkös időre :D:D
Mi a különbség a Dualtouch és a Multitouch között ?
Attól függ, hol. :D Gondolom érintőképernyős cuccokra gondolsz, annyit tudok, hogy van olyan készülék, amit csak egy, vagy max. kettő ujjal tudsz használni (Talán ez a dualtouch) a multitouch -os készülék pedig bármennyi ujjadat képes érzékelni. Asszem valami ilyesmi. :D
Ahha. Akkor igen, jót mondtam valszeg. Csak egy példa: Kinéztem egy Xperia X8 -ast, és az például dualtouch elvileg, de csak 1 ujjas érintést tud érzékelni. És persze vannak a multitouch telók, az meg nagyjából mindegyiket, de biztosan többet, mint 1 ujjadat érzékeli. :) :D
X8am van és hardveresen egyiket sem támogassa, de szoftveresen felehet rakni csak nem tudtam pontosan hogy aze amire gondolok (amit te is mondtál) azért gondolotam jobban utána járok mielőtt felrakom! :D :)
Szerk.: Most meg összekavart most lehet hogy főzött Romal felkerül a dualtouch ? :confused: mert nekem megy a Pinch to zoom és az elvileg csak dualtouchal mükszik O_o :confused:
Nekem is X8-am van, és ahogy láttam, alapból nem dualtouchos, rootolni kell hozzá.