Ez a játék inkább nagyon félelmetes. :D Volt szerencsém pár jelenetet látni belőle,épp elég is volt. :D
Na,akkor nézek először valami TPS jellegűt,ami kisebb gépigényű,és jelentkezem! :) :D
Nyomtatási nézet
nagyon szép grafikája van. :( a Portal-nak is, de az kicsi szobákban játszódik, és az is nagyon beszaggatott néha.
no sebaj, majd PC-n kitolom, majd csak lesz valahogy, de mindenképp kijátszom, vagy legalábbis látni fogom az új pályákat, legrosszabb esetben megkukkantom őket YouTubén.
de ezt egy hatalmas hülyeségnek tartom, hogy a Hydrophobia: Prophecyben ugyanazok a pályák lesznek benne, mint az első részben, csak más befejezéssel, más játékmenettel ÉS úgy tűnik, elég sok új pályával, hiszen azt mondta az egyik készítő, hogy masszívan kitágítják (LOL a lukát xDDD) az eredeti játékmenetet. Deborah Jones azt is mondta, hogy ez NEM Hydrophobia 2, ez sokkal inkább Hydrophobia 1.5.
hát mondom ajj Istenem....
VAGY VÁRJUNK CSAK! az én drága szomszédom nagyon hamarosan (egy-két hét múlva) vesz egy új videókártyát, mert csak a vidikarijával vannak bajok (a processzora viszonylag erős, 2.4 GHz), és őnála majd kijátszom, úgyis van egy 1 Terás merevlemeze, ő majd letölti, és nagyon fogok neki örülni.
___
most jövök rá, hogy GlaDOSnak volt igaza. ma tanított nekem valamit.
az mondta, hogy általában a problémákra a leghatásosabb megoldás a legkönnyebb. eddig is letöltött a szomszédka nekem MINDENT, hát most pláne le fogja, biztos megnézi, hogyan fut egy györnyörű garfikája játk az új videókártyáján.
.
csak át kellet gondolni a bajt. megoldódik itt minden, a matekkel is kész vagyok!:D
---------
Alan Vak-e ? :D már 1x kijátszottam, de újból kezdtem Nightmare fokozaton, kiakarom olvasni a teljes manuscript novellát :D
Lost Planet 2 de nem hiszem hogy végig nyomom végére már monoton...
Aztán Mortal Kombatot tegnap szereztem be de most rajta vagyok az Uncharted 2őn holnapra az is meglesz :)
L4D1ben benne lennénk csak nekünk Cindyvel probléma van állítólag a vidikarival de mindjárt leszedem meglesem :)
Az AVP-én én is gondolkoztam.
A régi elsőn,az mindenkinek elmegy.
Gameplay:
http://youtu.be/tCU1vJ99lNg