Elboldogulnánk ne felj... Egyetlen dolog ami lehetetlen lenne az az utodnemzes, viszont fejlett vilagban elunk, az okosok ugy is kitalalnanak vmit... meg amugy is sztem a drága anyatermészet is megoldaná :D
Nyomtatási nézet
Elboldogulnánk ne felj... Egyetlen dolog ami lehetetlen lenne az az utodnemzes, viszont fejlett vilagban elunk, az okosok ugy is kitalalnanak vmit... meg amugy is sztem a drága anyatermészet is megoldaná :D
húúú... :eek: :Dmondd ezt a nőnek szemtől szembe és úgy kikaparja a szemedet... :vlol:
LOOOOL :vlol:
értem a célzást. :)
áhh, én képtelen lennék nők nélküli világban élni (és NEM a szexre gondolok :P), totál egyhangú lenne, elveszne az a finomság, az a hosszú haj, az a parfüm, meg minden ilyesmi, meg az a tekintet, meg - bizony, az a kétszínűség, az a vadmacskaság. mert én ilyennek ismertem meg őket.
Jaj én nem pont arra céloztam..:PMind1 is én asszem hogy kár ezt vitatni, mert úgyis te kerülnél ki gyöztesen.
Kacsa ez jó volt:vlol::D
Fuuh hát nem olvastam végig csak bele bele, hozzáfűzni valóm csak annyi hogy az a jó ha egy kulcs mindent kinyit de az már nem jó ha egy zárt minden kulcs nyit :D
hát én lesegetek miket írtok.
1. 5 év?miaz?apám és mutter közt 7 év van.az exemmel meg 6 (hozzáteszem ő idősebb mint én) szval egy reális határon belül nincs min botránkozni
2. Obig ez jó volt :D
3.Yzaa és Kacsa 20 évesen tudok mutatni neked olyan embert aki kevesebbet tud mint egy 15 éves
(mellesleg Yzaa,helyesen döntöttél)
4.horus.neked is igazat adok,de azt azért lásd be,hogy nem minden csaj riny@pin@(általában ők azok akikkel lehet normális kapcsolatot létesíteni)
Végül:Yzaa lány vagy.legyen benned annyi feminitás,h kikosarazz valakit ha kell.
(ráadásul bűntudatot sem kell érezned)
Nem érzek büntudatot, tudod miért??Mert én nem szerettem igazán öt, ezért hogy ha nem szeretem nincs kötelességem mellette ülni minden áron.Majd aztán csak kerül más pasi, de addig is az élet megy tovább!!