Mit szóltok,hogy elkészült az ÚJ 2011-es Back to Basics pályák? Én már letöltöttem innen. Már csak a végigjátszási leírást várom. De eddig belenéztem mindegyik pályába és nagyon COOL! :D
Nyomtatási nézet
Mit szóltok,hogy elkészült az ÚJ 2011-es Back to Basics pályák? Én már letöltöttem innen. Már csak a végigjátszási leírást várom. De eddig belenéztem mindegyik pályába és nagyon COOL! :D
Én egyet már letöltöttem, most azzal szenvedek. Ugyanis nem éppen a legjobb darabot választottam. :D Ez van. :rolleyes:
A pisztolyok hangja az őrületbe kerget egyébként. Nem lehet lecserélni? :angry:
Biztos ki lehet cserélni hogyha a audio mappába fájlt talán ....
Van egy packege fájl. Azt kell letölteni. Majd utána a részeket folyamatosan.Majd bemásolod az egyik pálya fáljában levő dolgot.Majd katt a tr4 ikonra,és elindul. Én sem tom mit jelent a "Steampunk" O.o
Én még nemis töltöttem le, pedig ezt vártam :D a 2010 Velence nagyon bejött :D Na akkor le is töltöm :)
ha a játékok már TR4 formátumban vannak neml ehet kicserélni a hangot :D én is megnézek párat majd szerintem :)
Egyébként itt olvashattok a SteamPunk-ról :)
azt szeretném kérdezni,h készítettem egy vonatos pályát.buildol is,meg minden,meg tudok is mászkálni a pályán.de ha előveszek bmien fegyvert és lövök,a játék összeomlik.mitől van ez?ki lehet javítani?