igen, és az eredmény ----->
http://img22.imageshack.us/img22/3622/nvtelenyd.jpg
Nyomtatási nézet
igen, és az eredmény ----->
http://img22.imageshack.us/img22/3622/nvtelenyd.jpg
Ezeket a blablabla megoldásokat dobta ki rá:
Vagy lehet a registry-ket kellene törölni, mert lehet maradt valami az előző .NET-ből (ha már volt telepítve).Kód:Oka:
A probléma az alábbi feltételek egyikének teljesülése esetén léphet fel:
A Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa titkosított.
A Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa egy olyan meghajtón található, amelyet a rendszer helyettesítő meghajtóként ér el.
A SYSTEM fiók nem rendelkezik teljes hozzáféréssel a Windows Installer-csomag telepítési mappájához (a Windows Installer szolgáltatás a SYSTEM fiók használatával telepíti a szoftvereket).
Megoldás:
A probléma elhárításához kövesse az alábbi módszerek közül a probléma okának megfelelőt:
A csomag titkosítatlan mappába történő telepítése
Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a Windows Installer-csomagot egy titkosított mappába kísérelte meg telepíteni.
A csomag telepítése egy nem helyettesítő meghajtóként elért meghajtóra
Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a Windows Installer-csomag telepítéséhez választott célmappa egy helyettesítő meghajtóként elért meghajtón található.
Teljes hozzáférés engedély biztosítása a SYSTEM fióknak (Windows 2000 és Windows XP esetén)
Ezt a módszert abban az esetben alkalmazza, ha a hibát az okozza, hogy a SYSTEM fiók nem rendelkezik teljes hozzáféréssel a Windows Installer-csomag telepítési mappájához.
A Teljes hozzáférés engedély SYSTEM fióknak történő biztosításához kövesse az alábbi lépéseket:
Kattintson duplán a Windows-asztalon található Sajátgép ikonra. Ekkor megnyílik a Sajátgép ablak.
Kattintson jobb gombbal arra a meghajtóra, amelyre telepíteni kívánja a Windows Installer-csomagot, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
Kattintson a Biztonság fülre.
A Biztonság lapon hajtsa végre az alábbiakat:
Microsoft Windows 2000 rendszer esetén győződjön meg arról, hogy a Név mező tartalmazza a SYSTEM felhasználói fiókot.
Microsoft Windows XP rendszer esetén győződjön meg arról, hogy a Csoport vagy felhasználó neve mező tartalmazza a SYSTEM felhasználói fiókot.
Ha a SYSTEM felhasználói fiók nem található meg a mezőben, hajtsa végre az alábbi lépéseket a SYSTEM fiók hozzáadásához:
Kattintson a Hozzáadás gombra. Ekkor megjelenik a Felhasználók vagy csoportok kiválasztása párbeszédpanel.
Jelölje ki a Név mezőben a SYSTEM elemet, majd kattintson a Hozzáadás gombra.
Kattintson az OK gombra.
Az Engedélyek listában jelölje be a Teljes hozzáférés listaelem Engedélyezés oszlopban található jelölőnégyzetét, majd kattintson a Speciális gombra.
Hajtsa végre az alábbiakat:
Windows XP rendszer esetén a megjelenő párbeszédpanelen jelölje be a SYSTEM fiókhoz tartozó A gyermekobjektumokra érvényes (örökölhető) engedélyek lecserélése az itt megadott, gyermekobjektumokra érvényes engedélyekre jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
Windows 2000 rendszer esetén a megjelenő párbeszédpanelen jelölje be a SYSTEM fiókhoz tartozó Engedélyek alaphelyzetbe állítása az összes gyermekobjektum esetén és az örökölhető engedélyek terjesztésének engedélyezése jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
Megjegyzés: Ha megjelenik egy biztonsági figyelmeztetést tartalmazó párbeszédpanel, kattintson az Igen gombra.
Várja meg, amíg az operációs rendszer valamennyi almappára alkalmazza a választott engedélyt.
Futtassa ismét a Windows Installer-csomagot.
és a registry-ket ol találom ?? :D
Hali.
Regedit-el szerkeszthető, de nem ajánlom, hogy töröld a registeri-t. :-(
Esetelg valami regcleaner-rel töröld a .net-re vonatkozó bejegyzéseket.
bár... én inkább a víruskeresődre gyanakodnék, hogy az nem enged turkálni bárkit csak úgy a rendszercuccok között.
Lehet vírus is ..... ami letiltja a rendszerszintű hozzáférésed.
Ez csak tipp.
vírus irtóm még nincs .... :S vírus se lehet mert nem rég raktam újra és már az elején nem ment csak nem foglalkoztam vele mert nem tudtam h kell ahhoz a progihoz amit használni szoktam :S :D
szerk: felraktam az avast-ot futtattam egy ellenőrzést de semmi vírust nem talált megpróbáltam felrakni megint de most se jó -.-
nem találom a hangkártyám telepítőjét és a neten sem találtam normálisat pls help!
hangkártyám:
Eszköz leírása Típus
Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI
alaplapom:
Mező Érték
Alaplap azonosítója 63-0701-000010-00101111-013007-945G$A0665000_BIOS DATE: 01/30/07 15:12:28 VER: 08.00.10
Realtek HD Audio Driver-t szedd le, szerintem azzal menni kell. :)
már próbáltam :/ -.- nem hiszem el hogy mindig van valami g**i ezzel fhuuuuujjjjjj
A fórum ahol javaslatokat találsz.
De ki is linkelem.
http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
Esetleg nézz szét itt.
Az itt talált driverek nem hivatalosak, sufni cuccok, de néha ezerszer jobbak mint a gyári driverek.
Ezeket lelkes amatőrök csinálják. Itt sokmindent megtalálhatsz régi és új alaplapokhoz, vagy hardware elemekhez.
Itt pl megtalálod a hd audiohoz szükséges régi hangkártya mixert is. :-)
http://majorgeeks.com/downloads35.html
ezek sem használnak -.- nem értem -.- wháááááááá