Azt szeretném megkérdezni,hogy Lara miért nem célozza be az ellenségeket?
Nyomtatási nézet
Azt szeretném megkérdezni,hogy Lara miért nem célozza be az ellenségeket?
P gomb - Options - Targeting - Automatic, NEM Manual
hát a TRUban pl kicsi volt, ahhoz képest ami OBig linkjében van :D a linkben szereplő hajót egy az egyben a szerkesztővel csinálta a készítő :)
a manor úgy nem tölthető le :D ha jól tudom a TRLtől kezdve a pályák Maya-ban készültek azt meg nem lehet egy az egyben beletenni a LE-be csak teszem azt kisebb tárgyakat, mint egy kapu, ajtó vagy hasonlók :) (de azok sem biztos h működnek)
bocsánat a dupla kommentért de kész egy újabb tutorial, ezúttal a kezdőknek :D
ITT megtaláljátok:)
hát próbáltam tanulmányozni,h hogyan is épülhet fel..:)odáig eljutottam h "tömör" hajót hogyan csináljak: D
denembaj, ugyis rájövök :P
és Obig.ez a hajós pálya NAGYON KIRÁLY!!!!!!először is:a main theme,nálam már eleve nyerő mert Nightwish,és és a pálya legelején Tarja Turunen Sunset hallatszik...fuuuu muszálylesz kipörgetnem,mert tuti h a többi hang is ilyen szép lesz..^^
tudom ott az audio mappa,de az elveszi a varázsát..:P
Azt kell,hogy mondjam nagyon megkedveltem a pálya szerkesztést :D Eddig is próbálkoztam de nem jött össze most meg már negyed órás játékmenettel rendelkező pályám van ami persze még nincs kész :D
akkor hát sok szerencsét kívánok a szerkesztéshez;)
Sok sikert, Öcsí! :D:hug:
Köszönöm :D De már is van egy problémám.Konvertálom a pályámat elindítom a játékomat és a 3. szobába visszatérve,fekete képernyő és kiírja,hogy hibát észlelt.Mi lehet a gond?Annyira idegesít...remélem nem veszett oda semmi...
Szerk.:Kitöröltem egy nagy szobámat és megoldódott a probléma úgy látom,hogy felkell bontanom több szobára és akkor nem lesz hiba..Huh megnyugodtam már ebbe a negyed órás játékmenetbe is sok munka van még ha nem is a legjobb.Minden elismerésem a pálya szerkesztőknek :D
Hatalmas szerencséd van Scoobykah :D
http://www.trsearch.org/Items/3778