Jó szórakozást, és szerezz be jó sok achievementet! :D
Nyomtatási nézet
Jó szórakozást, és szerezz be jó sok achievementet! :D
kacsa csak h kibukj megint XDDDD
olvasd el a kép alatt lévő kommentet XDDDDDD sztem tetszeni fogXDD(iróniából sose elég:D XD)
http://www.tombraiderforums.com/show...ostcount=55228
ohh olyan sexyyy:rolleyes:
remélem legalább csaj volt ez a James-Croft.... várjunk csak, JAMES!?!?!:clown::clown:na mindegy.:vlol:
Cindy is egyszer privátban mondta nekem, hogy Chris sexy lett a Resi5ben. hát mondom rohadtul érdekel:vlol:
tom croft, már miért akadnák ki? :rolleyes: a lányok szeretik ezeket az izmos, dögös köcsögöket:vlol:
ha már megint ennél a Chrisdisway-nél tartunk (ezt csak resifanok értik:D), akkor annyit mondok, hogy Christ még mindig nem kedvelem, de már nem utálom. ennyi. :)
james croft az fiúúúúú XDDDD az a legszebb benne :D a trf tele van melegekkel :D XD óam létezik chrisből alsogatyás model nagyon nagy kincs ám XDDDDDD
valaki megcsinálta csak nem letölthető és ott hiztisztek érte XD....persze őt a moderátor nem ****ta le h szét tett lábakkal ül alsógatyában de lara fürdőruhában összezárt lábbakal már nagy 18-as:rolleyes: kezdem azt hinni h azé szedték le a fürdőruhás larámat mert undorodtak tőle hogy nő....
dehát ez van ....:rolleyes:
én azért szeretem a fürdőrucis larámat:cool::hug::jumper: