Megint lenne egy kérdésem.
Tegyük fel, hogy egy játékban 2 különböző karaktert is irányíthatunk. Megoldható, hogy az egyik megkapja Lara hangjait, míg a másikhoz ne tartozzon semmiféle hang - se nyögés, se sikítás?
Nyomtatási nézet
Megint lenne egy kérdésem.
Tegyük fel, hogy egy játékban 2 különböző karaktert is irányíthatunk. Megoldható, hogy az egyik megkapja Lara hangjait, míg a másikhoz ne tartozzon semmiféle hang - se nyögés, se sikítás?
elvileg meg.Wadmergerben a Sound Manager gombbal.kiválasztod Lara objectet,és katt a gombra.feljön egy kis ablak,és keresd ki a Lara hangokat pl a sikítás Lara_Scream v lara_scrm néven jelenik meg ha van előtte pipa vedd ki(értelemszerűen ez minden másnál is működik,feltéve ha van olyan animáció amihez hozzá tudja rendelni.)aztán update.majd save wad.
na kész én kitöröltem feladom nem tudok pályát szerkeszteni ez nekem magas!!:rolleyes:
de ha fojtonos világítás meg textúrázásnál fagy le!!!:rolleyes:
és még idöm sincs projectet menteni!!:rolleyes:
nekem van türelmem de a fojtonos fagyás nálam kiverte a biztosítékot!!:D
Sziasztok volna két nagy kérésem/kérdésem
az egyik le lehet tölteni vhonnan a Legend manort prj fájlban?
a másik meg hogyan lehet hajót építeni?vis ink h kell?
A szerkesztéshez nemértek, de itt megnézhetsz egy hajót: http://treditor.hu/trle/treditor/18/legio6victrix.htm
a legendes manort nem lehet prj-ben letölteni mert más módszerrel készült és a szerkesztő nem is tudná kezelni:) ha a hajó alatt egy kisebb csónakot értesz akkor olyat építeni a Meta nevű programmal tudsz, ha viszont nagyobbra akkor amit OBig linkelt segíteni fog :D
Nagyobbra gondoltam(a tru és a tr3-ból az ötlet)szal most töltöm:) és köszi
am nekem nem is mint birtok kellene,hnem mint csarnok.olyasmi pl ammi az angel withinben van.tehát..innen az ötlet h letölthető e ugy mint a home sweet home a tr2-ből.mert am próbáltam megcsinálni,de nagyon belekeveredtem..:(