Kacsa, hogy te miket tudsz...
Én azt hittem hogy vmi portalos dolog xDDD :P
Nyomtatási nézet
xDDDDDDDD ezen akkorát vigyorogtam :vlol:
TRFAN: hát.... ha egyszer orvosi pályára akrok lépni.... amúgy tudtad, hogy a Sumamed nevű antibiotikumnak a lehetséges mellékhatási között van egy nagyon súlyos bőrreakció, a toxikus epidermális nekrolízis? csakhát amikor letesztelték a gyógyszert, egyik tesztalanynál sem mutatkozott ez, de azért lehetséges.
szóval: vigyázzunk a Sumameddel!:vlol:
Óh én nem szeretnék az lenni, emberek életével játszol, ha vmit elrontasz akkor már a te lelkeden fog száradni... Nem olyan jó munka aaaaez :P
OMFG!!Patológia ? O_o :D:p
viszont valakinek meg kell csinálni, nem?:o természetesen ezt a kockázatot be kell vállalni. dehát az orvosi eskü szerint ha mindent meg kell tenni a beteg életéért, és te ezt meg is teszed, nem kell mitől tartani. ha te mindent megteszel, amit lehet, (és persze jó orvos vagy), és ennek ellenére meghal a beteg, akkor már csak a csoda segített volna rajta.
nem tudom, érted-e...:o
ezt a patológiát ugye nem azért írtad, mert nem tudod, hogy mi?:clown:
Viszont borzalmas, ami ma az egészségügyben folyik. Sok orvos magasról tojik az emberekre, "Ha életben maradsz, élsz, ha nem, akkor megdöglesz, így jártál" -gondolják ezt az orvosok. TISZTELET A KIVÉTELNEK! De a többségük sajnos ilyen.
"viszont valakinek meg kell csinálni, nem?"
Hehe, ez olyan mint a kukás szakma. Valakinek meg kell csinálni, nem? :D
:rolleyes:azért sokat kell hozzá tanulni, de ha így állunk hozzá, hogy: borzalmas, ami az egészségügyben folyik, vagy a te lelkeden szárad a beteg élete, akkor sosem fog megváltozni a mostani helyzet.
egyébként is, nagy esély van rá, hogy NEM ithhon leszek orvos. akkor miről beszélünk?:)
Na, szép magyar vagy Te is. :D Így sosem lesz jobb az egészségügy, ha mindenki kimegy. Viszont, részbe igazatok is van, jobban jártok kint, mint itthon. ;)
Amúgy a többi orvos is sokat tanul (remélem), nem ezzel van a baj. Hanem hogy leszarják, mi lesz a beteggel, csak kapják meg a fizetésüket, és ennyi.
ez tiszta jó sztem csak kár h a lány aki larát játsza szőke de sztem jól meg csinték : D :D :D