Csak az elsőt sikerült eddig megszereznem a gorilla bá' lakhelyéből.
Nyomtatási nézet
Csak az elsőt sikerült eddig megszereznem a gorilla bá' lakhelyéből.
Nem az volt az első. :)
Az első, a pálya elején, az épület jobb oldalán nézd meg a láncot. :)
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen ostoba, de megint elakadtam ×d Meg szereztem a két csillagot, beillesztettem őket meg volt a kulcs behelyeztem a helyére kinyitotta a víz alatti járatot utána fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni ×d
Le kell húzni valamelyik fali kart
Komoly hogy találgatni kell? ×d Mert eddig kb. 5-6-ot lehúztam, de csak meghaltam ×d És köszönöm az információt:D
Ahol leúszol, ott egy helyen buborékok szállnak felfelé. Óh vajon miért? :)
Ennyire ostoba azért nem vagyok:D Bár most keresgélek valami helyet ahol be tudok jutni az épület belső részébe ×d:D
Te mondtad hogy találgattál csak. Akkor most mi van?
Lehet, hogy nem vagyok túl eszes egy-egy dologban, de sok más dologban jeleskedem.
Ki a rossebbb bántott téged??? Segítséget kértél, segítettem. Én marrha.
A buborék ott száll felfelé, ahol meg kell húzni a kart. Ennyi, és nem több.
Oh én balga! Bocsánatot kérek. Fatálisan félre értettelek. Köszönöm. (Bár túl vagyok rajta, de köszönöm szépen^^)
Hát nem vagyok egy eszes, így fngom sincs mit, és miért értettél félre, hisz nem is ismersz.
No de mindegy, nemérdekel.
Én a buborékokat úgy értettem, hogy ha Lara benne van a vízben buborékok jelennek meg, mert az orron vagy szájon keresztül kiáramló levegő légbuborékokat hoz létre. Szóval én a légbuborékokra gondoltam. Tényleg bocsánat.
Helló! Ez az első hozzászólásom, de már rég figyelem az oldalt és a fórumot is! Kipróbáltam ezt a Demo-t, ééés Nagyon Jó! Szép, hangulatos... Igazi TR feeling. Sok sikert kívánok a munkádhoz, a teljes verzióhoz...
Szia! :) Üdvözlünk a fórumon!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :hug: Örülök neki, hogy tetszett/tetszik! :)
Nagyon szép pálya tiszta régi TR hangulata van :D. Megtaláltam a két csillagot, azokat hova kell rakni?
Úszd át a tavat.
lökd le a követ
Én ott akadtam el,ahol beillesztem az első Colluseum kulcsot. De nem tudom,hogy amikor átúszok,akkor ott a karoknál mit kell csinálni? Mert sajna nincs nálam a második Colluseum kulcs?
Hogy melyik kart kell meghúzni, arra a támpont a vízben van. Figyeld meg, egy helyen buborékok mennek a vízben.
No de legyen: Balról a harmadik kart kell meghúznod.
A kulcs pedig, a megjelenő egyik patkány gyomrában lesz. De feltettem a végigjátszást is.
Küldetés teljesítve,2 óra 40 perc.
:) nekem picivel több mint 1.5 óra :)
Szerintem elkezdem a rev 3-at de nem sikerül kivinnem mindig elakadok 70 %-nál addigra egy medim se marad és a mérgezett tüskék végeznek velem:)
Van itt mentés bőven: :)
http://treditor.hu/trle/treditor/18/revelations3.htm
köszönöm szépen most töltöm a pályát:) a mostanit is meg kéne újra próbálni medi nélkül kivinni:)
Hát ez tényleg olyan, mintha a Coreos Anniversaryval játszanánk. :D Nagyon klassz megoldások vannak benne!
az h lehet h nekem akadozik O.o ???????????????!?!?!?!?!?!?
Nálam nem akadozik fut simán. Pedig az én gépem elég ratyi
Nekem se akadozik...
Mikor várható a teljes??:jumper:
Már nem bírom sokáig...:p
Mikor lesz kész teljes verziója a rev 4-nek?
Már úgy várom.
Nem tudom, október óta elő nem vettem, és szerintem nem is nagyon fogom.
Már végleg elmúlt a pályaszerkesztés iránti szenvedélyem, így szerintem majd csak azokat a pályákat fogom befejezni, amik már nagyjából kész vannak. Majd, egyszer. :)
Ha sürgetitek se lesz kész hamarabb. ;)
Én nem sürgetem csak kérdeztem, :)
Szerintem 2015-ben már láthatunk valamit ebből a szuper projectből... :)
A demo fent van :)
http://www.treditor.hu/cgi-bin/schla...ns_iv_demo.zip
Én a teljesre gondoltam... :)
ja aha nem tudtam, hogy a teljesre gondolsz Bocsika.