Ezek sajnos a trollok legrosszabb fajtájába tartoznak. Még viccesnek sem mondhatóak. Irigyek, ennyi az egész. Látják, hogy tehetséges vagy, ők meg nem azok, és ezért egyből fikáznak.
Nyomtatási nézet
Ezek sajnos a trollok legrosszabb fajtájába tartoznak. Még viccesnek sem mondhatóak. Irigyek, ennyi az egész. Látják, hogy tehetséges vagy, ők meg nem azok, és ezért egyből fikáznak.
A franc kivan a sok idiótával amelyik olyan ökörségeket ír hogy xy halott oszt szeressed visszajön megölelni az xy ha nem küldöd tovább akkor nem fognak szeretni, ilyen baromságokkal zargatni az embert tiszta csicska az ilyen:mad:
Az ijenek nekem is megeszik az idegemet!!-.-*
Nem azzal vagy a baj hogy 1x elküldik, hanem az hogy 100 ember elküldi Ugyanazt-.-*:angry:
Ennél idegölöbb nincs is!!!-.-*:angry::rolleyes:
Spoiler!
Hát ja, ismerősöm mindig ilyen hülyeségeket küld.
Valaki igazán megmondhatná,hogy mi a jó büdös ..................ért vannak emberek,akiknek ki van jelölve a munkájuk,amiért fizetést kapnak?azért h DOLGOZZANAk.de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!majd a hülye technikusis srácok megcsinálják!lapátoljatok sz@rt,almozzatok,szénázzatok,mossátok ki a hűtőt,takarítsatok,csutakoljátok a lovakat.a munkával nincs gondom.DE HOGY MINDEN ÁTKOZOTT CSÜTÖRTÖKÖN NEKÜNK KELL MINDENT MEGCSINÁLNI MÁR NONSZENSZ!!!!akk kérem a fizetésüket,és egy rossz szavam se lesz.de amig nekem kell hazamennem trágyaszagúan,a lovardából,addig fogok pofázni nekik ameddig csak jólesik!!a görény formáját a linkelő marháiknak!
A f*****m kivan a sok kis g****l hogy aki normális videójátékkal játszik az már pchiopata meg erőszakos egyesek szerint nem kell mindenkit egy kalap álá venni mert nem mindenki debil. Én is ilyenekkel játszottam mégse vagyok erőszakos, meg nem voltak elvonási tüneteim. meg a Tr-t is szeretem mégsem hiszem magam hogy tudok szaltózni meg fegyvert kezelni meg nem is ugrálok a házakon falakon, és mind azért mondják ez mert egy nem normális emberke szurkálgatja a kis osztálytársait ezért megint be skatulyázzák aki lövöldözős és háborús game-ket tol a gépen ill. a netes szervereken
Nálunk is így van, viszont van 1 jó haver, aki szintén kipróbál mindenféle stílusú játékot. :)
Nem tudom miért kell némelyik emberkének szarni a macskájára, így az széthordja a kedves kis barátoskájait a gangon hogy egy másiké összeszedje,
Kezdem unni egyes barmok miatt kell szívnia az én macskámnak mert ő nem hajlandó ki kizelnije a macskáját, oszt jól is áll anyagilag má nem azért én nem vagyok olyan hogy inkább leszarom a macskámat a kutyám végett(pedig nincs kutyám), most vihettem az enyémet dokihoz az ő b***m-arcúsága végett, :mad:
Ilyen zsugori népséget még nem láttam életemben!!:angry:
Hát nem lehet ígaz, hogy én rendes vagyok velük, ök meg le se sz@rnak!!:angry:
Ha kéne leckét mutatni másnnak ahoz mennek, de amikor nekem kéne, akkor már mindenki vagy beteg, vagy nincs ithon ez kész örület!!:angry:
Miért nem vesznek észre már??Mintha egy átlátszo micsoda lennék, komolyan mondom, hogy elegem van már!!:angry:
Nem tudom, azt mondják hogy nem ezért, de szerintem ezért: TÚlságosan is sajnáltatom magamat, és hogy nem vagyok túl nyilt, tehát elzárkozom!
És én most megprobálok változtatni eze, mert ez így nem mehet tovább!
De viszont ez már mérgesít!!:angry:
Se ha szólsz hozzájuk hozzád szólnak?
Amúgy ez nálunk is így van, engem is levegőnek éznek nem szólnak hozzám, csak ha én nyitok feléjük ez nagyon szar, ja és semmit nem csináltam, igaz én egy kicsit félénk vagyok.
szerencsére piszkálni nem piszkálnak,én meg arról nem tehete ha félénkebb vagyok, hiába próbálok barátkozni velük akkor sem szólnának hozzám csak egy kettő emberke, engem is levegőnek néznek
Na ez az az érzés, ami nállam is van!!Félénk vagyok, és nem merek kinyilni, mert egy pics@ eljátszotta az önbizalmamat, azonta, hogy örökre egy:ut leszünk mint barátok, én hittem neki, de hátba szurt.
Azota nem merek kinyilni, mert félek 1 ugyanijentöl.
Egyszer akarok a f****a képet csinálni és nem lefagy az xna lara arrrrrrrrrrrrrrrrrgh!:mad:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Fujj de fel****tak most.... miert nem tud mindenki a sajat dolgaval foglalkozni, csak engem tudnak kibeszélni, megszólni, lehordani... de sajat magukat nem tudják megnézni, az összes drogista, az egyik *****bb mint a masik, de persze erről nem tudnak témázni... :mad::mad::mad::mad:
Its the way i wanna live... Why cant i live my life without all the things that ppl say ???
Pont az történt velem 1 pár nappal ezelött, a tesom lehordott a sárga földig!!
Amúgy nállam ez mindennapi, én inkább csak úgy teszek, h lenyelem, nem szólok shemmit, mondják csak.De ez már engem is kezd kikészíteni.Nem is látják magukat, h mijenek, és még rám vannak szálva...... kész örület!!
Háát, a nemlétező micsodám kivan hogy egy m***om 100 asban nem lehet normális filcet kapni mert minden 2. sz**** mászhattam fel a reálba ott már viszont volt normális
Istenem ezt nem hiszem el 2GB ram kell a resident evil operation raccoon city ááá áááááá a jó édes *************************:mad:
Na hát ilyen se történt még velem.:
Szárítom a hajam, és látom hogy füstöl valami a tükörben(hát mi füstöl az a fránya konektor) hogy r**** meg.:mad::angry:
Mi a teendő ha utálom a homofób osztálytársamat?
Az osztályban van 1 ilyen utálom:angry::angry::angry::angry:
De nem csak őt hanem a többi beképzelt ****t is, ők nem homofóbok, de utálom őket is, mert beképzeltek, annyira nagyra tartsák magukat, pedig olyan senkik....
:angry::angry::angry::mad::mad::mad::mad:
A kukim kivan tőlük
:mad::mad::mad::mad::mad:
Sajnos az én osztályomba is vannak ilyen beképzel ****ok :mad: