Ez pont forditva van PS3-256MB, Xbox 360 - 512MB :D
Nyomtatási nézet
Ps3nak 2 256mbja van egyik CPUnak másik GPUnak :)
---
Amúgy annyira nem tudom most folyton azt olvasom hogy a konzol visszatartja a fejlődést meg hogy PC-n már ilyen király olyan király grafika van..
Ezeken úgy felháborodok játékok 98% még megsem közelíti az X360/PS3 tudását akkor mit akarnak meg már én úgy gondolom hogy elértük azt a pontot ahol már fejlődni minek (természetesen kell de akkor évente új és új konzolt kéne kiadni) amikor olyanokat is kilehet hozni hogy WOOOW én minimum 6évig még életben tartanám komolyan PS2 is mekkora már és még gyártják sőt néhol betéved-rá 1-2 új játék is.
PC-re való játékgyártást szüntethenték már meg (És úgy is néz ki, hogy megfog már az MS és az Nvidia is lemondott róla) ..... PC nem játszasra való
meg mindig ez van, hogy PC jobb mint a konzol, dehogy jobb, mikor fogják már fel a PC-sek, hogy a konzol hardverileg erősebb.....
Kitudja mikor jönnek az új konzolok, a PC-k még csak most kezdték el lehagyni 1-2 éve grafikában őket. Szóval 2-3 évig még biztos, hogy húzzák. De sztem akkor is felesleges 8GB RAM ha most 512 Mb-ból ennyi mindent kihoztak...
Ez sem minden tekintetben igaz.
Sőt,az megy egyenesen kamu az MS és az nvidia részéről,hogy lemondanak a PC-ről.
1. Mert akkor nem gyártanának és terveznének a mai napig vga-kat. Nem érkezne a játékokhoz szoftveres támogatás.
2. A Microsoft nemrég azt mondta egy sajtótájékoztató keretében, hogy a Windows 8 operációs rendszer erősen játékokhoz idomul,és készül.
Csak hülyítik a népet hogy így nem támogatjuk a PC-ét meg úgy nem. Mind kettő vállalat pénzéhesebb annál hogy befejezzék a PC támogatását.
Más: Nézd csak meg erről a gépről a képeket,és olvasd el mi van benne. http://hardforum.com/showthread.php?t=1588587
Gyakorlatilag 10x erősebb mint egy konzol,ha nem többször. Már rég vannak olyan gépek amik jóval erősebbek. Azt nem kell elfelejteni hogy két havonta új CPU/VGA/RAM/Alaplap érkezik,ha nem gyakrabban.
Te úristen ez mi a ****...xD
Nekem beszúrhatsz akar milyen gépet akkor is a konzol lessz erősebb a PC-t mindig fejlesztheted mert nincs olyan PC amely minden kövi megjelenő játékot szaggatás nélkül vinne...Mig egy konzol 10+ évig ugyanazokkal a hardverekkel sokkal szebben felturbózva visz minden játékot addig a PC-t fejlesztheted 1000x hogy vigyen minden játékot Fullosan....
Gyakorlatilag minden hónapban ugyanazt a hülyeségedet szajkózod. :D
Konzol nem lesz erősebb,plusz mondod te,amikor gőzöd nincs a hardverekhez,és azok tudásához. Talán nálad a tudomány megakadt a videokártya,processzor szavaknál.
Már ma van 10x erősebb PC mint egy PS3 vagy egy XBox.
Nekem körülbelül annyiba került a videókártyám mint Neked a konzolod,és nem véletlenül annyi. Hogy miért? Mert erősebb. Ha megfelelően írnak rá egy játékot PC-re,az szebb,mint konzolon. Ennyi.
Ha nem tudsz kicsengetni PC-re,vegyél konzolt,csak míg Te egy konzolt csak játékra tudsz használni,addig egy PC-ét mindenre,3D renderelésre,meg egyebek. A konzol azért kelendő,mert az a trend.
A PC-ét,kedves barátom azért kell olyan minimum 2-3 évente fejleszteni,mert a játékfejlesztők egyszerűen képtelenek arra,hogy ne konzolportoljanak PC-re,és optimalizáljanak megfelelően PC-re játékokat.
De Én a vitát be is fejezném,mert minden hónapban eljátszod ezt. Én meg csak ugyanazt fogom mondani. ;)
Úúúúúristen kibeszélt itt mosta arról hogy mi mindent lehet csinálni egy konzollal én a játékvilágról beszélek mármint mondtam a PC nem játszásra való...
"Nekem körülbelül annyiba került a videókártyám mint Neked a konzolod"
Na egy Xbox 300 euro akkor te 2 évente veszel 300 euróért egy vidikarit + a többi szarságot hozzá mig én 300 euból veszek egy konzolt oszt nem 2 évig hanem 10+ -ig kitart na akkor melyik az erősebb ? amelyet 2 évig tudod használni v amelyiket 10-ig?
amúgy én ezt nem vettem veszekedésnek hanem csak beszélgetésnek xDDD
áhhh nálam egy veszekedés nem ilyen xDDDDD :P
azért drágám, mert az lett belőle xD
.
hát, trfan, ne felejtsd el, hogy egy időben neked is csak PC-d volt (és nekem is), és akkor hogy esett volna neked, ha azt mondják, hogy a PC hülyeség? :o
mind a kettőnek megvan az előnye és a hátránya. (PC-nek és konzolnak). nekem van mind a kettő, és már volt olyan, hogy legszívesebben összeolvasztottam volna őket.:jumper:
na szóval: mutassunk mindannyian píszt. (HIPPI RULEZ!:clown:)
Érdekes.
Én a konzolos játékokra mondom, hogy hagynák már a p*csába. Oda le kell egyszerűsíteni egy játékot. Általában rádobnak egy szép külsőt, és le van sz*rva, vihetik. De mondjuk viszik is...
Nem azt mondom, hogy hülyeség hanem azt, hogy gyengébb meg hogy nem játszásra való ezt akkor is tudtam akkor is mindig idegesitet, hogy nem visz normálisan szart se.....
pisz - hát nálam eddig is az volt én nem veszem ezt olyan komolyan én nem tartom ezeket veszekedésnek.....
Michele a PC a konzolnak köszönheti, hogy még mindig vannak rá játékok....
hééé ezt most felfoghatom úgyis, hogy Konzol War van folyamatban? jójó, akkor én innentől ismét Svájc vagyok, tiszta semleges. cső
Kacsa olvass már lécci mondom, hogy én nem veszekszem xDD:D
Mindenesetre remekül kelted a feszültséget horus, és ahogy Petya is említette: rendszeresen előrukkolsz ezzel. :D
Spoiler!
Horus. Most tényleg nem veszekedésből vagy akármi másból mert Én igazán nem akarok veszekedni,meg semmi,de hidd el,hogy nem keveset értek Én a gépekhez. Egy másik,esetleg még nagyobb tudással rendelkező ember,akár egy programozó csak azt mondaná,hogy szimplán buta vagy. (Igen,BUTA,nem használok komolyabb durva kifejezést rád,nehogy aztán megbántsalak)
A gond az hogy nem igazán értesz a PC-hez,ami egyáltalán nem probléma,abban az esetben,hogy ha nem írsz olyan dolgokat,és ezt még próbálod bizonygatni is,aminek egyértelműen nincs valóságalapja. Én csak maximum röhögök egyet rajtad,semmi komolyabb. Csak azt tanácsolom hogy ne nagyon hangoztasd azt,amiket itt leírsz,és ez tényleg csak jó tanács. Nem állok le veled veszekedni,mert minden hónapban eljátszod ezt velem. Lassan már kezdek megijedni hogy naptárba írod mikor jön el annak a napja hogy ontsad ezeket a hülyeségeket. :D Most Én Neked hiába írom le,hogy miben több a PC mint a konzol,mert 1., Lehet nem fogod érteni. 2., Inkább NEM AKAROD megérteni. 3., Érted Te,csak akkor is a saját hülyeséged hajtod hogy Neked legyen igazad. Szóval nem,nem kell a konzol war havonta,mert nem is akarok meg nem is érek rá marhaságokkal foglalkozni.
Nem tudom,mikor hallottál engem amúgy bármikor is leoltani egy konzolt. Érdekes,hogy a konzolosok előbb szoktak piszkálódni a PC felé,mint mi felétek. Sőt,mi ez a baromság,hogy megkülönböztetjük egymást? Tudod mi váltotta ki az efféle konzol - PC ellentéteket? Nem mások,mint maguk a konzol gyártó cégek. Mindegy,attól függetlenül hogy elsősorban PC user vagyok,tartózkodom a megkülönböztetéstől,és nem állok egyik oldalon se nagyon.
Mindegy, de egy két megjegyzésem azért van pár írásodhoz. Vágjunk bele!
Horus: PC nem játszásra való...
A PC egy multifunkciós eszköz,a világ számos területén alkalmazzák,és nagyon sok dolog épül rá,ma már meg sem lennénk PC nélkül. Beépültek a mindennapjainkba,és éppúgy használható munkára,szórakozásra,tervezésre,és nem utolsó sorban JÁTÉKRA is.
Ha nem lenne játékra való,akkor nem is lehetne vele játszani. Akit jobban érdekel a teljesítmény, a szebb grafika,az PC-ét vesz játékra. Mégis,miért rosszabb a PC helyzete? Mert trendi a konzol,és PC-hez képest olcsóbb is,így bőven elég azoknak,akiknek nincs pénze komolyabb gépekre. Akinek meg van,az úgy is PC-ét vesz.
Horus: Nekem körülbelül annyiba került a videókártyám mint Neked a konzolod"
Na egy Xbox 300 euro akkor te 2 évente veszel 300 euróért egy vidikarit + a többi szarságot hozzá mig én 300 euból veszek egy konzolt oszt nem 2 évig hanem 10+ -ig kitart na akkor melyik az erősebb ? amelyet 2 évig tudod használni v amelyiket 10-ig?
1., Nekem ne eurózzál,Forintban számolok.
Amíg veszel Te egy komolyabb LCD - LED tévét pluszba,akkor ugyan ott vagy,mint ha egy komolyabb gépet vennél. Mert egy mai jó minőségű tévét 90e-alatt nem nagyon kapsz okoska. Ezzel már számoltál?
Vagy jaaaa,hogy Te hagyományos tévén játszatsz. Mai konzollal nem érdemes hagyományos tévén játszani. Grafikai,látvány élmény nulla,zéró,ha nem LCD,esetleg LED vagy Plazma tévéd van.
Michele: "Mindenesetre remekül kelted a feszültséget horus, és ahogy Petya is említette: rendszeresen előrukkolsz ezzel."
Ott a pont,ez gyakorlatilag mint fentebb írtam,havonta eljátszódik.
Michele: "Érdekes.
Én a konzolos játékokra mondom, hogy hagynák már a p*csába. Oda le kell egyszerűsíteni egy játékot. Általában rádobnak egy szép külsőt, és le van sz*rva, vihetik. De mondjuk viszik is..."
Ott a második pont is. A konzolra butítottak általában a játékok,kivéve ezt nem lehet bizonyítani,ha konzol exkluzív játékról van szó. PC-re a határ a csillagos ég. Igénytelenség powa van a konzolon.
Michele: "Én ezt tudakoltam meg: -Lehetnek olyan játékok, amiket csak PC-n lehet megvalósítani. Egyszerűen konzolra, ha beledöglik az ember se tud annyi lehetőséget belevinni a játékba. (Ugye bonyolultságot illetőleg.)- És valahogy látom is. De talán egyiket se használják ki úgy, ahogy lehetne. Mindegy, nem állok egyik oldalon se."
Ez így is van,jól látod Michele. Mellesleg,és ezzel zárom is a beszélgetést: Én sem állok semelyik oldalon.
Ezzz nagyon elhamarkodott mivel konzolon vannak azok a címek amik azért már játékok pl: Metal Gear Solid, God of War, egyiksem könnyű és mind2 gyönyörű :)
Pc-s játékok közül egyetsem tudnék felhozni.. talán a starcraft ami olyan nagy de ennyi jahm meg a Crysis első része de többre nem futja csak néha egy egy multiplatfom rész :) de mondom azoknak a 95% még megsem közelíti a PS3/X360 tudását.)
Khm...:)
Nekem régebbi de sík képernyős tv-m van és csodálatos még mindig rajta és teljes mértékben élvezhető. :)
Ez tévhit hogy ilyen olyan full mega 3Dled tv kell ugyan azt mutatja csak ad egy pluszt :)
----
Ps3/Xbox360 természetesen hardverileg le van maradva mivel 4-5 évesek a gépek míg PC-n foglalja az oprendszer a ramot meg hasonlók ez konzolon nem merül fel játék közben ezért is nem kell ilyen olyan magas ram stb...
Még ucsó mondatom játékban nem a grafika a lényeg, de amit a ps3/xbox 360 ad az már bőven elég és még mindig erősebbek mint a legtöbb PC-k.
Én Plazma TV-n játszok, de volt már SD TV-n is a box és nagyon szép képet ad 1értelmű, hogy a plazmán szebb a kép, de az SD-n se csúnya....
"Én ezt tudakoltam meg: -Lehetnek olyan játékok, amiket csak PC-n lehet megvalósítani. Egyszerűen konzolra, ha beledöglik az ember se tud annyi lehetőséget belevinni a játékba. (Ugye bonyolultságot illetőleg.)- És valahogy látom is. De talán egyiket se használják ki úgy, ahogy lehetne. Mindegy, nem állok egyik oldalon se."
Nem tom elhinni, hogy egy nem épp játszásra kihegyezett gépből több mindent kitudnak hozni mintegy játékra tervezett gépre....
Lenne nekem pénzem PC-re minden 2 évente tudnám fejleszteni, de minek ? minek öljek bele annyi pénzt mikor elég 1x kevesebbet is költenem....
Én már többet nem fűzök hozzá semmit ehhez, majd lenyugodtok, aztán minden megy tovább, addig meg röhögök a markomban a hülyeségeden Horus. Salalalala, hihihi, hahaha! :D
Szerk: De mégis fűzök. Kérlek nyomj egy fotót a plazma TV-dről,mai dátummal és órával,kérlek szépen. Csak kíváncsi vagyok. :)
Kacsa nekem nem volt LCD TV-m soha, de mikor meg anno vettük a plazmát akkor a csávó a boltban azt mondta hogy a Plazma jobb (szebb képet ad, többet tud mármint mégiaanyagok lejátszásában stb.), de az LCD jobban birja a gyűrődést....
Petya : Mégis minek ? :D
Én úgy tudom, hogy csak 21-től lessz egészen 25-ig.....
Végre kipróbálhatom, hogy milyen az FB Xboxon xD
Persze hogy szebb a plazma,sokkal szebb a színvilága is,mivel a TV egyfajta plazma gázt használ,ami a TV-ben, a megfelelő hőmérsékleten "szétrobban",és így nagyon szép képet ad,amíg az LCD egy más technológia. Ezért van az,hogy a plazma igen meleg,és sok áramot is vesz fel.
Amúgy csak kíváncsi vagyok,ennyi. :) :D
Valóban vége a PSPgo-nak:
"A Sony hivatalosan is megerősítette a pletykát, vége a PSPgo-nak."
Link: http://gamepod.hu/hir/valoban_vege_a_pspgo-nak.html
Kipróbáltam az OnLive-ot, néhol lagolt de 1,7mb/s netem van szóval valószínűleg emiatt de tényleg nagyon nagy, Trial játékokat próbáltam ki..
Próbáljátok ki ti is csak regizni kell az Onlive oldalára letölteni a progit majd telepíteni és mehet e móka :D Nem kell neki nagy gép csak XP sp3 :D vagy win 7!
És mi is ez az onlive? :D
Sony: A hackerek miatt áll napok óta a PSN:
http://gamepod.hu/hir/sony_a_hackere...ota_a_psn.html
A Nitendo Japan megerősitette az új konzol érkezését.
A Nitendo Japan megerősitette a hirt mely szerint jön az új konzoljuk. A Project Cafe kódnéven fejlesztett gép 2012-ben fog megjelenni és az idei E3-on fogják bemutatni.
http://www.videogamesblogger.com/wp-...cafe-wii-2.jpg
http://www.gossipgamers.com/wp-conte...ect-cafe-1.jpg