Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne lépjek ki hamar a fórumból? Nem találok olyat a beállításban, hogy pl. maradjak bent fél óráig. Egyáltalán be lehet ezt állítani? Mert állandóan kilép.
Nyomtatási nézet
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne lépjek ki hamar a fórumból? Nem találok olyat a beállításban, hogy pl. maradjak bent fél óráig. Egyáltalán be lehet ezt állítani? Mert állandóan kilép.
Emlékezzem rám-ot pipáld ki
Köszi! :)
Csináltam új BB kódot áthúzott szövegek beírásához, [o]szöveg[/o] formában.
Használjátok egészséggel! :)
Sziasztok.
Arra nem volt igény, vagy nem megoldható hogy a híreket lehessen kommentelni ? Én nagy hiányát érzem.
Szia!
Volt is egy darabig a híreknél kommentelhetőség, de egy idő után ellaposodott, így hagytuk az egészet a fenébe. :) Itt a fórum, ott a Facebook oldalunk, szóval ha valaki nagyon hozzá szeretne valamihez szólni, akkor megteheti. :)
Mostantól minden tag saját témákat is indíthat!
(Ha olyan témájú topikot nyitsz meg ami már fut a TombRaiderS.hu fórumon, akkor a hozzászólások keveredésének elkerülése végett, átirányítunk a már meglévő, ugyanolyan témáról szóló topikba, az általad megnyitott új fórum témát pedig zároljuk, vagy pedig töröljük.)
Nagyon jó lett a fórum Grat :D
tetszik ez a frissítés,kicsit modernebb külsőt kapott...az meg külön jó érzés,hogy láthatom a facebook profképem:D
A főoldal és a fórum is egy kis vérfrissítést kapott. :) Jobbnak láttuk, ha már elhagyjuk a TR2013 jól bevált fekete-fehér-vörös kombinációját, és egy kis színt viszünk az oldalba, hogy ne legyen lehangoló. És hát ugye úgyis jön a jó idő (vagy mi a szösz :nut:)...
A fejlécen található screenshotért köszönet BeautifulMan-nek, a főoldalon található háttérért pedig Michelenek. :)
Reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket! :) Ha nem, vagy ha bármi furcsaságot észleltek, nyugodtan írjátok meg. :)
Igazából a piros a kedvenc színem , de így sokkal jobb :D ráfért már egy kis változás :D
Nagyon szép lett az oldal, ezzel a zöld színnel jól néz ki.
Nagyon-nagyon szép lett az oldal!! Gratulálok! :flowers:
Tetszetős a változás ;):thumb:.
Kéééééék *.* Szuppcsi lett :D
Nem tudom kinek van joga belenyulkálni a főoldal cuccaiba szal Az adminoknak szeretném jelezni ezt a kis elírási hibát a patcheknél :D
http://tombraiders.hu/index.php?opti...d=44&Itemid=40
A Tomb Raider Multi Patch-nél a leírásban nem "Vista" hanem "Vita" van írva :D
remélem jó helyre írtam és nem off :D
Javítva, köszi, hogy szóltál! ;)
Mivel ősztől csak nagyon ritkán fogok ráérni, segítőket keresünk az oldal szerkesztéséhez!
Jó lenne, ha lennének köztetek olyanok, akik értenek a Joomlához, és lenne napi egy órájuk az oldal frissítésére.
Ezen kívül is jelentkezőket várunk, akik figyelemmel kísérik a friss híreket, és lefordítják azokat. :)
Köszi Yza, vettük a jelentkezésedet. :)
Más?
Nem akar senki admin lenni, oldalszerkesztő? Senki sem ért a Joomlához? :)
Úgy látom senki nem jelentkezik Adminnak. :)
Még a végén nekem kell vén fejemre megtanulni a Joomla szerkesztését? :)
No? Valaki? :)
Tanulj csak! :D
Köszönjük Roli a Prophecy-t. :)
Nagy meló lehetett.
Kihalt az oldal ugye? :)
http://treditor.hu/kepek/trshu_stat.jpg
Huu, Húú. Jók vagyunk :D
Wow, gratula nektek, királyok vagytok! :)
És egyúttal gratulálok az új dizánjotok hoz! Szerintem nagyon szép lett és igényes :) Csak így tovább :hug:
Ismételten csak gratulálni tudok :D
No hát végre ez is megvan. :)
http://tombraider.lap.hu/
Ha van valakinek érdemes linkje, írja meg, és felteszem. :)
(Oldalainkat 157 vendég és 1 tag böngészi )
Gratulálok! :D
Az elkövetkezendő hetekben várható némi fennakadás az oldal, és a fórum működésében.
Igyekezünk rövidre fogni. :)
Ez is működik már, lehet követni. :)
https://www.instagram.com/tombraiders.hu/
Gratulálok! :))) Követve! ;)
A fórum ismét működik, frissítve lett egy újabb verzióra. Ez jár némi változással, ezért ha bármi hibát észleltek, írjatok! Pár kifejezést manuálisan kell lefordítgatni, így ha valahol angol szöveg van, kérlek jelezzétek és javítom. Köszi :)
Illetve már van mobil verzió is, úgyhogy remélhetőleg már könnyebb a böngészés ott is.
Az oldal pár napig nem lesz elérhető, addig a híreket a fórumon és Facebookon fogjuk közölni.
Én piszkosul örülök, hogy végre eljutottunk oda, hogy majd 10 év elmúltával frissült a design, és a fórum is.
Köszönjük Matie. :)
Nekem nagyon tetszik. Másnak??????