Nekem általában azok a játékok jönnek be legjobban amikre azt mondják hogy "megbukott"... XD
Egy két magazin lehúzza a játékot a többi meg megy utána....
Nyomtatási nézet
Nekem általában azok a játékok jönnek be legjobban amikre azt mondják hogy "megbukott"... XD
Egy két magazin lehúzza a játékot a többi meg megy utána....
De nem mindig az újságok a hibásak nem is kell messzire mennünk az AOD is a kiadó miatt bukott....Meg azért általában amelyik játék rossz értékeléseket kap azok sz*rok is.....
Hömm----Hömmm...
Megkaptam a levélválaszt a Dark Energy Digitaltól, de nem tudtak segíteni.
Ugyanazt mondták, mint ahogy én gondoltam.
Csakhogy én nem engedem magamat.
Az a helyzet, hogy CSAK ez a Medál (igazából Kis-Achievement) hiányzott a HYDROPHOBIÁból.
Azaz mindent összegyűjtöttem, pontosan 72 Dokumentumot, és rá még kb. 50 Medált.
Az volt a problémám, hogy nagy levegőt kellett venni, éslemmeni a liftaknában, ahol 3 DB Gyűjhető tárgy volt.
-2 DB normális, E-bookos írat (ezt annyiszor begyűjtheted, ahányszor végigviszed a játékot)
- és 1 DB MAVI-dokumentum a nyomorult Malthus munkáiból. (amit kizárólag egyszer gyűjthetsz be)
(MAVI? Az legjobban egy nagyon fejlett PDA-hoz hasonlít)
http://i51.tinypic.com/1zgur1c.jpg
és én ezt begyűjtöttem. már korábban.
A Medált CSAK úgy lehet megszerezni, ha EGYSZERRE mind a 3-mat összegyűjtöd.
És mivel én a MAVI-Dokumentumot már begyűjtöttem --> teljesen lehetetlen volt megszereznem a Mély Lélegzet nevű Medált.
Ebből sajna az jön le, hogy vagy feladom vagy nem.
Hát én a nemet választottam. De ennek viszont az volt az ára, hogy: ki kellett törölnöm az egész mentett állásomat az Xbox menüben, és mindent elkezdeni a nulláról, mint Karácsonykor, amikor letöltöttem.
Mára meglett a Medál, amit akartam.
És ez azt jelenti, hogy meglett az az Achievement is, amiért kitöröltem a menett állást.
Persze hivatalosan még nem - még be kell gyűjtenem mindent, mint korábban.
.
Azért nem fura, hogy egy ilyen kicsi dolgo ilyen nagy "kalibát" tud okozni?
És ez még nem is "kaliba". Ennél sokkal nagyobbak is vannak az életben.
ööö, a kaliba az nem galiba? xD
amúgy Kacsa nagyon ügyes vagy, tényleg gratulálok :thumb:
én már rég kidobtam volna az ablakon... nos nem vagyok túl türelmes típus :)
de... LOL félrírtam:D
én kénytelen vagyok türelmes lenni, tőlem ezt nagyon megköveteli most az élet, pláne ezkeben a hónapokban (nem halálos baj, de bajnak baj. nem is velem, valaki mással)
.
amúgy Bexika mit szólsz a MAVIhoz?
ha egy kicsit is tetszik, akkor ajánom ezt a videót. ez olyan, mint annak idején a TRU Beneath the Surface, játék-készítői videók a játék jó dolgairól, amiket bemutat:
http://www.youtube.com/watch?v=byoANW53aOA
az LP4 (Life Preserver 4) pisztoly is benne van, na az is nagyon vagány.
a lényege: nem túl erős fegyver, de nem is arra való, hogy mindig csak lőjünk vele.
arra való, hogy a biztosítékot kilőjük, ami árammal van teli, és ez jó a vizes területeken.
illetve az olajjal teli hordókat felrobbantani. és ez csak egy pár.
az LP4 arra való, hogy a HYDROPHOBIA igazi fegyvereit, a környezeti veszélyeket észrevegyük és bevessük a Malthus követői ellen.
:vlol:
Gondold el, ha elkezdenék sikoltozni, pl egy zuhanáshoz.. a szomszédok azt hinnék, hogy éppen ölnek engem. :D
nekem az a halál a kedvencem, amikor Larát álló helyzetben kinyírják, és így csinál: váhohhó.... puff.... és térdre ereszekdik és annyi xD
amúgy mindegyik TR-ben így hal meg alló helyzetben, csak a TR1-ben nem.
nem fura? ott elalszik.