A grafika nem minden, bár mára már szinte csak ez maradt, ezért remélem a következő Tomb Raider nem lesz grafikailag visszabutított - legalább ilyen szinten legyen - mert különben nem marad semmi:(.
Nyomtatási nézet
A grafika nem minden, bár mára már szinte csak ez maradt, ezért remélem a következő Tomb Raider nem lesz grafikailag visszabutított - legalább ilyen szinten legyen - mert különben nem marad semmi:(.
Ez úgy hangzik mintha nem élvezted volna a játékot :) Csak a grafikát.
Igen beismerem, nagyon klassz az új Lara és persze a környezet. Az egyetlen hibám az volt hogy nem úgy álltam hozzá ahogy kellet volna:mad:.
A fiatal hősnőnk itt még "butácska" és óvatlan aki folyton csapdákba esik és a scriptelések miatt ezeket nem tudjuk elkerülni ami nem is baj. Szóval elengedhetetlen, hogy ne egy tapasztalt túlélőt lássunk Larában:).
Igen, igazad van. :) Én sem úgy álltam hozzá... :)
Ajj de gonci ez a Crystal marketing ide vagy oda már semmibe sem került volna nekik megcsinálni pc-re is!!! tuttifrutti megvennék ígyis bőven úgy mint pc verza nélkül! szerintetek mennyit kellesz várni a kövi tr-re ami remélhetőleg lesz olyan szép mint a next gen verza? :D
De igenis van! Hiába futtatom ultrán ha egyszer Lara a next genbe tökre másképp néz ki :D és mmmindennnn mozgásban van!
Amúgy hogy van ez a ps4? PC párti vagyok szóval nemigazán foglalkoztam vele szal csak simán bemegyek a boltba és veszek egy ps4-et és futni fog rajta a Definitive Edition úgy ahogy a trailer-be mutatták? vagy van azonbelül ps4 ilyen verza olyan verza?....Komolyan én csak tegnap láttam hogy van Tomb Raider Definitive Edition és megvagyok kattanva :jumper: :jumper: :jumper:
Persze a feje másképpen néz ki, de az vagy bejön valakinek, vagy nem.
Ps4-ből csak egyféle verzió van. Megveszed az alapgépet, aztán a játékot, beteszed, és már játszhatsz is, semmi mást nem kell csinálnod vele.