"PS3-ra egy Blu-ray lemezen lesz elérhető, míg Xbox360-on egy DVD-n és egy letölthető tartalmak megnyitását szólgáló kóddal. Vagyis Xbox360-on mindenképpen le kell tölteni a kiegészítőket. ...., ami négy kiegészítőt jelent."
Nyomtatási nézet
Az m1, fő hogy ingyen van a 2 kieg. A további 2 csak avatarok meg ruhák :)
Nem m1 mert 9ért nem olcsó ha én 7500ért láttam psen.
ne sértegesd a haveromat:vlol:
nekem ez így volt: (Jé, és ez nem is off, mert egyéb játékokról írok)
Aszongya: a legelső találkozásom a Resivel a Resi5 demója volt. be voltam ****va a láncfűrészes majinitől, de amikor rájöttem, hogy először csak megközelít, végigmér a szemével, hogy milyen lennél a partnerének, és amikor úgy dönt, hogy nem, mert túl világos a bőrőd, rasszista módon levága. megfigyeltem, hogy odajön, megáll, 2 mp-t vár, és kész. Dr. Salvador meg éppen megáll, már lengeti is.:cool:
Én nem az árról beszéltem, az m1 hogy letötltöd vagy hozzá adják úgy is ingyé van szal sztem m1....Az árról meg annyit hogy még 75ért is nagyon drága én 15 euróért láttam Gold kiadást postával eggyüt, a normál kiadást még anno 8 euért vettem postával eggyütt :) Hát nekem nem igy volt , ha oda szaladt máris levágta a Sheva vagy Chris fejét
ó ezek a pénznemek xD sose tanulom meg az átváltásukat xD:offtopic:
Mióta bejött az euró már kb tudok forintról euróra "váltani" :D meg forditva :D
Nagyon Drága én abból már 2-3 játékot is veszek.....
hát kinek mi.... bár ez már olyan "szocproblémás"...
aki jól él, azaz gazdag, biztos nem kottyan meg. és van olyan is, aki nem engedheti meg magának.