ugyanezt csináltam.
de semmi.
azt elfelejtettem írni,hogy csak sasho gmxtool -ja van meg.
(mert,ha megtalálnám az unCLZ-t valahol,az nagyon jó lenne,mivel ott elég volt csak ráhúzni a fájlokat az exe-re és működött is.)
Nyomtatási nézet
ugyanezt csináltam.
de semmi.
azt elfelejtettem írni,hogy csak sasho gmxtool -ja van meg.
(mert,ha megtalálnám az unCLZ-t valahol,az nagyon jó lenne,mivel ott elég volt csak ráhúzni a fájlokat az exe-re és működött is.)
Helo! letöltöttem egy magyarítást és nem működik a játék:/ mit kell tennem hogy újra működjön?
És? Elindítottad a tr6_magyaritas.exe-t?
Feltelepült a magyarítás?
Ha igen, indítsd a játékot.
Mit ír ki? Miért nem működik?
GOG-osat töltöttem le és ugye kidobja az indítást, beállítást, kilépést, rányomok az indításra fekete a képernyő és pár másodperc után pedig kilép magától :/ eddig jó volt, nem értem mi lehet a baja
Nem sokat értek hozzá,de talán...
Ha jól értettem akkor egy másik magyarítást töltöttél le. Szerintem azt töröld,és telepítsd fel azt ami a TombRaiderS.hu-n van fenn. :)
Ezt töltötted le?
http://tombraiders.hu/index.php?opti...d=51&Itemid=40
GOG-s verzióval is tesztelve volt, elméletileg mennie kéne gond nélkül ott is?! :)
Esetleg még annyit megpróbálhatsz, hogy a beállításokban újra beállítod a dolgokat, utána indítod csak a játékot.
Igen azt hiszem ezt töltöttem le:) idegesített már hogy nem sikerült ez az egész magyarítás meg minden, míg végül kitöröltem a játékot és a magyarítást, majd újra telepítettem. Megpróbáltam újra és újra majd a harmadik próbálkozásnál végül sikerült :):D köszönöm az eddigieket!:)
Sziasztok! A Steam-es akció keretében tegnap beszereztem ezt a játékot, viszont nem tudom működésre bírni. Ha rákattintok a játék indítása gombra azt írja ki, hogy ,,unknown File, please insert the correct disk for: DATA\FMV\EIDOS.mpg" . Neten annyi infót találtam, hogy a beállításoknál be kell pipálni a VMR9-et, de ez sem oldotta meg a problémát. Nektek van valami ötletetek? Jövőhéten kipróbálom egy másik géppel, hátha csak az a baj, bár nem hiszem.