Am a hangja hasonlít egy picit. Vagy ugyanaz?
Nyomtatási nézet
Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől!
Feltettem a TR1-et a gépemre, leszedtem hozzá a VDM soundot és a Gildos cuccot is. Eddig oké. Csak az a baj, hogy vagy nem indul el a játék VDM sounddal (A Gildos nem is indítja mellé), vagy megakad az EIDOS logónál a képernyő, vagy piszkosszürke lesz a háttér, ami folyamatosan átmegy lilába, bordóba majd feketébe. Ekkor kikapcsolni sem tudom a játékot, és újra kell indítanom a gépet.
Valaki meg tudja mondani, mi lehet a hiba?
Köszi!
Próbáld meg a Mintra Systems telepítőjét, nekem azzal működött, egyszer próbáltam én is glidossal meg vdm sounddal, de nálam is ugyan ez volt a gond... Nem tudom, hogy mi okozza, de idegesítő tud lenni. A Mintrás telepítővel zenéd is van, ha olyan a cd-d vagy az isod. Ha sold outosod van, ahhoz kell audio pack is, ha nem sold outos, akkor automatikusan felmásolja a cucclikat a cd-ről, vagy a cdképről, csak ha játszol, akkor mindig be kell rakni a cd-t vagy be kell mountolni az isot abba cd meghajtóba, vagy virtuális meghajtóba, amit beállítottál. Nálam a g volt megadva anno virtuális meghajtók közül, oda kellett bemountolnom, aztán volt zene is, meg grafikailag is jobb volt teljes képernyősen, nem kell beállítani szinte semmit, mert alapból beállítja az értékeket a zenéhez, ráadásul tökéletesen megy. :)
http://trld.mintrasystems.com/tr1setup/ Itt a link, ha nem gond srácok. Innen az 1.2-eset töltsd le, hátha segít. :) VDM soundot meg töröld le, Glidos meg megint nem kell ehhez. :) Remélem, hogy ezzel tudtam segíteni lilla. :)
Hmmmm!!
Utána kéne ennek nézni Roli!!!
Hátha tényleg jobb a cucc, mint a glidos. :)
Csekkolom, köszi! :)
Nekem ez bevált, ezzel játszottam ki a Tomb Raider 1-et, és tökéletesen ment, dosboxot használ és az nem fagy le.
Tényleg működik, fel is raktam, köszi :) :hug:
http://tombraiders.hu/index.php?opti...=480&Itemid=24
(Helyrepofozom még ma ezt az oldalt, hogy átláthatóbb legyen.)
Nincs mit! :) Örülök, hogy megy. Zene van hozzá neked? :) Nekem anno volt, de isoban volt meg, aztán eltűnt, de ezzel a telepítővel játszottam ki. :) Ráadásul ugye, hogy nem nehéz bekonfigurálni? Ezt mindenki feltudja tenni, és működni is fog neki a játék, persze ha sold outos, akkor sajna zene nélkül... :S Na de a lényeg, hogy másnak is működik, nemcsak nekem. :) ;)