Igen utána olvastam egy két dolognak én is. Csak ha van személyes tapasztalat engem is jobban megerősít. Köszi szépen. Akkor hozzá fogok szerintem :D.
Nyomtatási nézet
Igen utána olvastam egy két dolognak én is. Csak ha van személyes tapasztalat engem is jobban megerősít. Köszi szépen. Akkor hozzá fogok szerintem :D.
Nyugodtan hozzáfoghatsz. Többnyire minden megjön másfél hónap alatt. Ha valami nem érkezik meg a jelzett időre, akkor írj az eladónak. Probléma esetén nem az újraküldést, hanem a pénzvisszatérítést javasolom, persze csak ha másnál is meg lehet venni az adott árut. Ha az eladó nem hajlandó rendezni megfelelően a dolgokat, akkor nyithatsz reklamációt. Akkor az e-bay, ha jogosan reklamáltál, visszafizeti amibe az áru került. Nem mindig a legolcsóbbat a legcélszerűbb választani. Figyelj oda, hogy vállalnak-e szállítást Magyarországra, és arra is, hogy mennyi a szállítási költség. Számomra érthetetlen, de pl. egy 200 Ft-os cuccot felraknak 20-30 000 Ft-ért is. Ezért a tizedespont sem mindegy hol van...
Sziasztok !
Költözés miatt sajnos meg kell válnom a gyűjteményemtől (a Steam-es gammák maradnak, azok nem foglalnak helyet :) )
Elég sok mindenről lenne szó, egy rakás játék cd-tokos illetve nagydobozos verzióban, VHS kazetta-CD-könyv kombó, kártyagyűjtemény, és talán egy vagy két figura is.
Ez a fórum gondolom nem ezt a célt szolgálja, így ide nem igazán kezdenék képeket felpakolászni :rolleyes:
Felrakhatnám Vaterára, jófógásra, vagy hardverapróra is, de nem vagyok benne biztos mi lenne a legtutibb...
Ti melyik platformot preferálnátok ? Vaterán ugye ott a jutalék is, plusz nehezebb a kapcsolattartás, ezzel szemben jófogáson/hardveraprón könnyebb a kontakt, ellenben csak fix áron tudnék mindent feldobni, nincs licit...
Ha sikerülne kifundálni mi legyen a platform, akkor elkezdeném felpakolászni a cuccokat, és megírnám ha felraktam valamit.
Köszi előre is az ötleteket/építő jellegű hozzászólásokat !
Szia!
Úgy gondolom - majd az oldal adminisztrátorai megerősítik vagy cáfolják - hogy az alábbi Társalgó témákban nyugodtan elférhet a hirdetésed, akár képekkel is.
https://tombraiders.hu/forum/forumdi...hp?24-Társalgó
és
https://tombraiders.hu/forum/forumdi...aider-társalgó
Szerintem is hadd menjenek fel a cuccok-képek.
A vaterán fizetni kell, de az csak pár forint. Megéri szrtm.
Egyetértek.
Apám évekig vaterázott, mint keresetkiegészítés és teljesen korrektek voltak. (Mármint az oldal üzemeltetői.)
Nah erőt vettem magamon (majd egy év után) és elkezdtem felpakolni a cuccaimat.
Most egy pár "nagy dobozos" van fenn az első 3 részből, aztán majd pakolok még fel cuccokat...